حسین فریدون تو آرزوهاشم نمیتونست ببینه یه روزی برا فوت مادرش وزیر امورخارجه آمریکا حضوری بیاد بش تسلیت بگه
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین فریدون تو آرزوهاشم نمیتونست ببینه یه روزی برا فوت مادرش وزیر امورخارجه آمریکا حضوری بیاد بش تسلیت بگه
آخه میخوام با فامیل نگاه کنیم پز بدم بگم من با چاووشی تو فیس چت کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
( الان فهمیدین من با محسن چت کردم یا بیشتر توضیح بدم ؟ (sm59) )
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دیشب داره بارون میاد (sm3)
بده؟(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خودم عاشق بارونم الان بنده خدا همسایه اومده ما رفتیم کمک سه گوش سقف اتاقش اومده بود پایین (sm25) شب عیدی اعصاب نمونده براشنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلات مردمو ادم میبینه اصن ... (sm172)
خدایا شکرت ...
موسیقی ما معمولا کی نظرسنجیو میذاشت ؟
شب عیدی دل همه شاد باشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا تک دل منو بریدی