از چون هادی بالا نرو،انقدر دیشب داده که استحکامی نداره، میفتی دیوث (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
از چون هادی بالا نرو،انقدر دیشب داده که استحکامی نداره، میفتی دیوث (sm2)
نترس هادی ک.یر مستحکمی داره اونقدر که همتون به خصوص توی دیوث داری دولا دولا راه میری و به گا رفتین.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه حرف زدنت نشون میده بهش عادت کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به اینکه گایش شما رو تماشا کنم عادت کردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هادی بیشتر بگو من فقط از چونش اطلاع داشتم تو هم از .... بگو ببینم چکا کرده باهات (sm2)
با من کاری نکرد فقط داستان گایش شما رو به صورت کاملا شفاف بهم توضیح داد جوری که الان من به تو نظر دارم(sm173)(sm2)نقل قول:
حیف که چونتو بچه ها پ.اره کردن دیگه چیزی نمونده ازش وگرنه خودم جوری روشنت میکردم تا یه هفته بسوزی (sm2)
گوه نخور چون پاره تو داشتی تا دیروز شلوارتو جلو بچه ها جر میدادی میگفتی بکن توش حالا میخوای بکنی(sm2)نقل قول:
بنظرم باید عنوان تو از فعال به فوق حرفه ای تغییر بدن ( البته در زمینه چون دادن) (sm2)
تو که دیگه باید مدیریت رو به دست بگیری از بس ک.ونده قهاری شدی دیوث(sm2)نقل قول: