خنده نداره... تاسف داره گریه داره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خنده نداره... تاسف داره گریه داره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه حقیقتش خوابم نبرد نتونستم تا صب صبر کنم... من اومدم توام پاشو بیا دیگه الان میاد مخازه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منه گشاد تنها بیام اونجا؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وخی بیا دیگه منتظرتیم گشاد خان... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) 5 روزِ لپتاپ روشنِ...
از همین تریبون سلام من رو به عمه ی طراحان کنکور 94 به ویژه دروس شیمی و زیست شناسی برسونید ! آخه یکی نیست بگه دیوثا ... (sm81)
من هستم عزیزم... دیــــــ*ــــوثـــــــا (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
حاضرم شرط ببندم دکتری که 10 سال پیش فارغ التحصیل شده نمی تونه این سوالات رو جواب بده (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتون صحنه را ملاحظه بفرمایید (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همان مشت محکمی بود که من میخواستم بر دهان نوید وارد کنم ، متشکرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hrmtahery [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا ، تو هم مثل من یه چی گرفتی که تا آخر عمر درگیرشی و درمان خاصی نره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله که بهتر تر میشی (sm127)
نه انصافی بیدار بودم داشتم به مناسبت تولد محمد طاها یه فیلم از بدو تولدش تا آخرین عکسش به ترتیب درست میکردم ؛ صبح به پدر نشونش دادم میگم خوب شد ؟نقل قول:
با جمله کی درستش کردی ازم تشکر کرد (sm2)
منم کله سحر ساعت 10 بیدار شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح و روز دل انگیز تو هم بخیر (sm10)
چرا به تهران موزیک که تو انجمنش همه جور حرفی و همه جور عکسی میزارن گیر نمیدن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران موزیک ثبت کرد دیگه شیلتر نمیشن البته یه سری محدودیاتیم دارن که نمیتونن آهنگای خواننده های زن رو بزارن.
کلا به سایتایی که تو ستاد سازماندهی ثبت نشدن گیر میدن ، حالا یه سریا معروفترن بیشتر گیر میدن بهشون.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی با لهجه گیلکی میشه ایسی ، ایسی ایسی ایسی حالا عادت کن بهش (sm120)
وژدانی کسی اینجا بهت نظر نداره ولی هی خودت داری پیش میکشی که به منه پیر مرد رحم کنین ، یه حسی بهم میگه خودت دلت میخواد ، اینطور نیس؟ (sm2)
یه پیرمرد و پیرزنه جلو مغازه جلویی همین الان وژدانی نشستن ، نکنه تویی؟ (sm2)نقل قول:
وخی بیا داخل منتظرم (sm70)نقل قول:
یکی از اسبامون مریض شده. باید برم شهر دکتر خبر کنم.
به فکر اون بدبخت فلک زده نیستی ، به فکر سلامتی خودت باش (sm2)نقل قول:
واقعا این لپتاپ نوید داره تقاص کدوم کار نکردشو میده؟
میگن دست طبیعت دست طبیعت همینه ها (sm70)
عمه اش را برای فحش دادن دوست دارم . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته به عمه تو هم فوش ریز دادم که سوالای آزمون رو گذاشتی دان بکنم ، فک کردم چی هست (sm2)
ریا نباشه تو فامیل تو کار روانشناسیم
.
.
.
.
.
.
.
هر کی بچش دختر میشه و ناراحته که چرا پسر نشد
من و مامانم میریم خونشون مامانم بهش میگه :
حالااین پسر واسه ما چه گهی شده که ناراحتی
طرفم کلی ذوق میکنه!!
همتونو میکُشم !!
.
.
.
.
.
.
.
.
الکی مثلا من پرایدم!!
پس 4 مگ رو به گ*ا دادی رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر زود گول میخوری (sm2)
توی بورس معاملات بازار شایعه ،حرفهای مفت گاهی گران تمام میشود!
دعا می کنم خوب بشه (sm196)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر جوون اینجا حجم معنی نره ، ترافیکم نا محدوده (sm70)نقل قول:
مشغول شو به کارت فقط حواست باشه مثل دفعه قبلی دندون نزنی (sm2)
چقد سرعت نت افتضاحه
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
ترفند خیلیا که همزمان با چندنفر چت میکنن
و نمیتونن پیام ها زود به زود جواب بدن=)))))))))
الان مثلا میخواستی بگی من اینترنت نامحدود دارم (sm2) آی ملت همه فهمیدین ایشون ترافیک نامحدود داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی ملت الان فهمیدین من بحث رو عوض کردم (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
دیشب همسایمون اسباب کشی داشت...
رفتم کمکشون با دخترشون سر مبلو بگیرم...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.دوتایی یاعلی گفتیم
اشتباهی عشق آغاز شد^_^
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (9 کاربران و 3 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داداش اگه راه داره از منچستر نرو ؛ دمت گرم جبران میکنیم (sm2)
چه قرصایی مصرف میکنی ؟ کامل خوب نمیشی فقط بهتر میشی، من که چند ساله پدرمو در آورده (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامان جلیلی - وای دلم ... (sm127)
ﺍﮔﻪ ﮔﻔﺘﯿﺪ ﭼﺮﺍﺯﻥ ﺁﺧــ.ﻮﻧﺪﺍ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻫﺴﺘﺪ؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﭼﻮﻥ ﺍﻭﻧﺎ ﺭﻭ ﺗﻮﻣﺠﻠﺲ ﺧﺘﻢ ﻭ ﻭﻓﺎﺕ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻨﺪ ﻭ
ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﻭﻟﯽ ﺁﺩﻣﺎﯼ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﺯﻧﺎﺷﻮﻧﻮ ﺗﻮﻋﺮﻭﺳﯽ
ﻫﺎ با یه من آرایش :))))
نگاه کن تورو خدا درک فوتبالی ندارینقل قول:
یه رونالدو همیشه در کنارت بود حتی یه نیم نگاهی هم نکردی
حاالا رفتی دست به دامان دی ماریا شدی؟؟؟ واقعا که (sm2)
هرکی بوده آشنا بوده.....چیست؟
اولین حرفی که ایرانیا بعد از یه دزدی میزنن....
ینی اینقد به اشناها و فامیل ارادت داریم ماها
نرو دیماریا نرو که دلم همش میگیره از من سراغ تورو (sm2)نقل قول:
(sm127) (sm19)
(sm2)نقل قول:
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم رونالدو رو میگی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت یا اونی که به پول ما رو فروخت ؟
ولی خدایی دیماریا تو منچستر اصن نتونست خودشو پیدا بکنه ، انقدر ضعیف بود که رفتنشم اونچنان مهم نی ، یانوزای هست که جاشو پر بکنه ، فقط پدرو رو نخرن جای این ، پدرو کیه آخه 33 تا میخوان خرجش کنن (sm178)
دیماریا بره دیگه یه مهاجم میخوایم ، ولی حرف از پدرو میزنن (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من منتظرم ببینم اون سورپرایزی که فن خال گفته کیه ، نکنه مازیار زارع رو میخوان (sm2)
داشتم بإ دوست دخترم تو اتاق سكـــ.س ميكرديم
یهو حــ.شري شد گفت منو ميكنييييي
گفتم ارههههه
گفت چند باررر؟؟؟؟
گفتم صدبار
گفت كمه
گفتم دویس بار
گفت کمه
همينجوري كه داشتم میگفتم و ميگفت
بابام اومد تو اتاق گفت كار تو نيست پاشو .....
بین قرمز و آبی تناقض وجود داره (sm70)نقل قول:
پدرو دیگه اونقدرا هم بد نیستنقل قول:
زلاتان ابراهیموویچ (sm127)
مازیار زارع واسه منچستر قیمتش زیاده نمیتونیم پولش بدیم
شبیه شهید های گمنام شده تو این عکسنقل قول:
از این حرفت خوشم اومد (sm30) (sm2)نقل قول:
تاپیکمو به گند کشیدن (sm172)
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]