یعنی هر جور حساب میکنم با این حجم از بیشعوری تو کشور وقتی به ما میگن جهان سوم ، به بقیه کشورای جهان سوم توهین کردن
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی هر جور حساب میکنم با این حجم از بیشعوری تو کشور وقتی به ما میگن جهان سوم ، به بقیه کشورای جهان سوم توهین کردن
فرض کنین اعتمادی که آدما بهتون دارن سرمایهایه که تو بانک دارین. همیشه سعی کنین از سودش خرج کنین نه از اصل پول.
خطرناکتر از کسایی که تظاهر به روشنفکری می کنن، کسایی ان که فکر می کنن خیلی روانشناسن!
ﺳﺮ ﺟﻠﺴﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﯾﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﻢ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ
.
.
.
.
.
.
ﻣﻨﻢ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﻬﺶ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﻣﯿﺪﺍﺩﻡ ﮐﻪ ﭼﺠﻮﺭﯼ ﺗﻘﻠﺐ ﮐﻨﻪ !
. ﺍﻭﻧﻢ ﻓﻘﻂ ﮔﻮﺵ ﻣﯿﺪﺍﺩ،
ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﺷﺪ ﭘﺎ ﺷﺪ ﻭﺭﻗﻪ ﻫﺎﺭﻭ ﭘﺨﺶ ﮐﺮﺩ(sm54)
من اگه خدای نکرده ، بلا به دور ، گوش شیطون کر یه روز خواستم ازدواج کنم ؛ روز قبلش هارد کامپیوترمو با گوشیامو با فلشامو کلا هرچی که خطری هست رو اول به تعداد عدد آووگادرو فرمت میکنم بعد می برم طی یک مراسم کاملا محرمانه آتیش میزنم خاکسترشم میبرم یک روز بارونی بالای قله ی دماوند میسپرم به دست باد !
کاره دیگه یهو دیدی یه فناوری کشف شد اطلاعاتو برگردوند ، شانس که نداریم(sm54)(sm172)
دوستم تازه ازدواج کرده ، یه ماه بعد از عروسی بچش بدنیا اومد . بهش میگم جریان چیه؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.میگه : کار خداست دیگه ، اگه بخواد بده یه جوری میده که همه تو حکمتش بمونن (!!)(sm70)
فرق آقایون و خانومها :
آقایون وقتی پولدار میشن شیطون میشن خانمها وقتی شیطون میشن پولدار میشن . . . . . . . . .
بحث خیلی سنگین بود کمرم شکست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عبید زاکانی را پرسیدند، زن چگونه موجودی است ؟
گفت : موجود غریبیست ! چون او را بگ.ایی تو را عاشق شود و چون او را عاشق شوی تو را بگ.اید .
خودت ى فكرى بحال سنگينى جمله كن(sm77)
نام سال 94 لو رفت با توجه به پاره شدن مردم به دلیل تورم وگرانی سال آینده سال
جراحت ملی وپانسمان اسل.امی
نام گرفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین هنوز نرفتم به امیر بگم خودشو زد به اتوبان علی چپ (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان گم نشـــــــــــی... اومدیم اقدام کنیم تشکرش درست بشه چنان دست پیش رو گرفت که من جا خوردم (sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول ـشم از کار افتاد... بابا تو دیگه کی هستی (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
من کم گذاشتمت؟ (sm74) ینی همون کم گذاشتم برات؟ (sm74) این بود پاسخ محبتای بی وفقه ی من؟ (sm74) یه مَمِارست گفت منو فروختی؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیــــــــــــــلی... اصن یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی... دوستان من یه چیزی میدونم که میگما... نادر انقدر آقـــــــــــــــــــــاس ... خودم به این نتیجه رسیدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول درست شد ، آی پی ام را عوض کردم انگار سایت رون تر شدو تونستم نقل بگیرم ! داشت (sm70)/ احساس می کنم تنظمیات روتر های مخابرات مشکلی دارن تو شهر ما ، سایت های خودم هم بعضی وقت ها تا آی پی عوض نشه ارسال و دریافتی نمیشه داشته باش (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل نمی خواهد بهش بگید من همینجوری ازتون تشکر می کنم (sm93) (sm70)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام نوید جون تو که استاد مایی ماهم درس پس میدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقایی
م.م.ه است شوخی نیس هر کی طاقت ندارهنقل قول:
یه چن بار آی پی عوض کن شاید تشکرتم راه افتاد (sm120)نقل قول:
پ.ن: از من میشنوید این نیرنگ ـشِ وگرنه دکمه تشکرشم درستِ... از کجا معلوم فردا اقدام کردیم درست شد هنوز خودشو به خراب بودن بزنه؟ (sm2)
شباهت شو.رت باخفاش: هردوتاشون شب در مياند.
شباهت زن با تقويم:وقتی كه قرمزه تعطيله؛
شباهت مرد باموش:هر دوتاشون دنبال سوراخ ميگردن.
شباهت پياز بادختر:هر دوتاشون تا بخوان ل.خت بشن اشك آدم را درميارند...
آقای سالارا... سالار آقا ها... آقـــــــــــا نادرِ 70 گلِ آقای گلابِ آقا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
ما که اینجا سالار و گلاب نداریم خخخ(sm70)نقل قول:
ﯾﻪ ﺩﻭﺱ ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺯﯾﺮ ﭘﺘﻮ ﺑﻪ 38 ﺣﺎﻟﺖ ﻤﻤﮑﻦ ﻣﻴﮑﺮﺩﻣﺶ ﺍﻣﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺑﻬﻢ ﻣﯿﮕﻔﺖ :نادر ﻫﺮﻛﺎﺭﻱ ﺩﻟﺖ ﻣﻴﺨﻮﺍﺩ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﺑﻜﻦ ﺍﻣﺎ ﻓﻘﻄ ﺯﻳﺮﭘﺘﻮ ...
ﻳﻪ ﺑﺎﺭ ﺍﺯﺵ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ ﭼﺮﺍ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺯﻳﺮﻩ ﭘﺘﻮﻭ ﺑﺎﺷﻲﺁﺧﻪ؟؟؟
ﮔﻔﺖ : ﺁﺧﻪ ﺩﻟﻢ ﻧﻤﻴﺨﻮﺍﺩ ﺍﻧﺪ.ﺍﻣ.ﻤﻮ ﺟﺰ ﺷﻮﻫﺮ ﺁﻳﻨﺪﻡ ﻛﺴﻲﺑﺒﻴﻨﻪ ...
ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺑﮕﻢ ﻳﻨﻲ ﻫﻨﻮﻭﺯ ﻳﻪ ﺗﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﻱ ﺑﻴﻦ ﺟَﻮﻭﻧﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ..
م.م.ه دختری ك.ر.ست جدیدی خرید/ به خودش بركشید و زود دوید/
در كناری نشست در گذری/كه از ان میگذشت تك پسری/
پسر پرفریب و حیلت ساز/رفت كنار دختر و كرد آواز/
گفت به به چقدر زیبایی/چه سری چه تنی چه پاهایی/
گر تو خوش س.ی.نه بودی و خوش ك.و.ن/ نبوده بهتر از تو در تهرون/
دخترك س.ی.نه اش نمایان كرد/ بهر اثبات، ك.ون خویش عر.یا.ن كرد/
تك پسر حال دخترك كه بدید/ بینوا را بکرد و زود رمید!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخیش خوب شد ، ببینم حالا میری به کسی رو بندازی که نقل قولمو درست کن یا نه (sm70)نقل قول:
اصن آه ما بود که دامن کوتاه احسانو گرفت (sm70)نقل قول:
تمام راهها را بسویم کچ بکنید ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) لاوتیم رفیقنقل قول:
حرف زدنت هم به چهار قسمت تقسیم کردی (sm70)نقل قول:
چهارتا شکلکم که گذاشتی (sm70)
تو اصن چیزی داری که بخوای بزاری ؛ برو عامو ما از آبودانتون خیلی فاصله داریم ، تعریف گذاشتناتو واسه آبودانیاتون بوگو (sm70)
از بس مفسد الرابعی باعث شدی منم چهار پاره باهات حرف بزنم (sm2)
غلط کردی ؛ اینجوری تشکر میکنی همش میای ویرایش میکنی اذیت میشی ، نوید به امیر بگو احسان روش نشد خودش بگه ، احسان گفته از امیر عزیزتر از جانم خواهش میکنم تشکرمو درست کنه (sm70)نقل قول:
یه سو.پر ﺩﻳﺪﻡ ﻳﺎﺭﻭ ﺩﺍﺷﺖ 120 ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺗﺮﺗﻴﺐ ﺯﻧَﺮﻭ ﻣﻴﺪﺍﺩ ﺁﺑﺶ ﻧﻤﻴﻮﻣﺪ !! . . . . . . . . . . . . . . .
ﻣﻦ 120 ﺑﺎﺭ ﺍﺭ.ﺿﺎ ﺷﺪﻡ ﺩﻳﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻗﻄﻊ ﻧُﺨﺎ ﻣﻴﺸﺪﻡ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻟﮕﺪ ﮐﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻡ(sm74)
چیـزی ویرانگـرتر از ایـن نیسـت کـه دریابیـم
فریـب همـان کسـانی را خـوردهایم
کـه باورشـان داشـتهایم ...
- لئو بوسکالیا
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺭﻓﺘﻪ ﺳﻔﺮﻩ ﺧﻮﻧﻪ
ﻣﻮﻗﻊ ﺭﻓﺘﻦ ﮐﺎﺭﺕ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺻﺎﺣﺐ ﺳﻔﺮﻩ ﺧﻮﻧﻪ
ﮔﻔﺘﻪ ﭼﻘﺪﺭ ﮐﺸﯿﺪﯾﻦ !؟
ﮔﻔﺘﻪ تقریبا ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ .. !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺻﺎﺣﺐ ﺳﻔﺮﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﺎﻻﯼ ﺩﺭﺧﺖ ﻻﯼ ﺷﺎﺥ
ﻭ ﺑﺮﮒ ﻗﺎﯾﻢ ﺷﺪﻩ
ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﻦ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻧﻤﯿﺎﺩ!
ﺑﺎ ﺳﻨﮓ ﻫﻢ ﺯﺩﻥ
ﻧﯿﻮﻓﺘﺎﺩﻩ میگه من کلاغم!!!
همش بکن بکن بکن
.
.
.
.
.
.
.
.
دیگه کمر واسم نموند
.
.
.
.
.
.
جملات یه قبرکنخاک توسر منحرفت کنن
بدبخت اجنبی
میمووووووون
دخــتره پُــست گذاشــته شــوهر مــی خــوام ...
.
.
.
2 تـا پــسر مــَرامــی لایــک کــردن
5987 تــا زن هــم گــفتن بــیا شــوهر مــنو بــبــر
حس دو به شک ینی ندونی تو کدوم سوراخ بذاری
.
.
.
.
.
.
.
کوفت نخند!
.
.
.
.
.
.منظورم سگکه کمربنده.....
لا اله الا الله........تسبیح من کجاس بزنم تو سر این منحرفا؟؟؟؟
ﺁﯾﺎ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﭼﯿﺪﻣﺎﻥ ﺟﺎﻟﺐ ﺧﯿﺎﺑﺍﻥ ﻫﺎﯼ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺷﺪﯾﺪ؟
ﺷﺎﻧﺰﺩﻩ ﺁﺫﺭ ﺑﻪ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺧﺘﻢ ﻣﯽﺷﻮﺩ !!!
ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺑﻪ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﻣﯽﺭﺳﺪ !!!
ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﻭ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﮔﺮﭼﻪ ﺩﺭﯾﮏ ﺍﻣﺘﺪﺍﺩﻧﺪ، ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻧﻤﯽ
ﺭﺳﻨﺪ !!!
ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﻡ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﯽﺷﻮﺩ !!!
ﻣﻠﺖ ﺑﺎ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ !!!
ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ ﺩﺭ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺍﺳﺖ !!!
ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺭﻭﺳﯿﻪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﻭﺭ ﻧﯿﺴﺖ !!!
ﺍﺯ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺑﻪ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﻣﯽ ﺭﺳﯿﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺑﺨﻮﺍﻫﯿﺪ ﺑﻪ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ
ﺑﺮﻭﯾﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺩﻭﺭ ﺷﻮﯾﺪ !
ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻭ ﭘﺎﺭﮎ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺍﻧﺪ !
ﭘﺎﺳﺪﺍﺭﺍﻥ ﻫﻤﺎﻥ ﺳﻠﻄﻨﺖ ﺁﺑﺎﺩ ﺳﺎﺑﻖ ﺍﺳﺖ، ﻫﻤﺎﻥ ﺳﻤﺖ ﻭ ﺳﻮ ﻭ ﺟﻬﺖ ﻭ
ﻫﻤﺎﻧﺸﯿﺐ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ !
ﺥ ﻧﺒﺮﺩ ﺑﻪ ﭘﯿﺮﻭﺯﯼ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ !
ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﭘﯿﺮﻭﺯﯼ ﻡ ﺷﻬﺪﺍﺳﺖ !
ﻭﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﯾﺎﺩﮔﺎﺭ ﺍﻣﺎﻡ ﺑﻪ ﺍﻭﯾﻦ ﻣﯿﺮﺳﺪ،
ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻛﻪ ﯾﮑﯽ ﺑﺎ ﻣﻬﺎﺭﺗﯽ ﺧﺎﺹ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺎﻣﯽ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩﻩ
فرهنگ لغت مامانم :
این آشغالا که میزاری تو گوشِت = هدست .
این آشغاله که شب و روز دستته = موبایلم .
این آشغالا که همش سرت توشه = لپ تاپم .
این آشغالا که میخوری = قره قروت .
این آشغال دونی = اتاقم
این آشغال = خودم!!!