[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب شخصیتای بیشتر خاله های بیشتر داستان پیچیدگی بیشتری داره اژدها هم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن گیم اف خیلی خیلی عظیم تر از اینی که نشون میده هست بودجه واقن نمیکشه حتی hbo
وایکینگ من ندیدم آخریارو خوب نیود چطور شده شن تای آخر !?؟!
یه هف هشت قسمت آخر مونده ..
میرانجمن الان که هیشکی آهنگ نمیخونه ...(sm59)
اجازه دارم برا 3 روز با زدن تاپیک کار فرهنگی انجام بدم ؟
به نظر من وایکینگ از لحاظ خاله و کاراکتر و تا حدود زیادی قصه و داستان چیزی کم از گیم اف نداره ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط هزینه هایی که واسه وایکینگ شده و میشه اصلا در حد گیم اف نیست ...
قست آخرش عالی بود حتی در خیلی راحت میتونم بگم در حد قسمت آخر گیم اف بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به نظر من نبینم ، کلاس کاری سریال رو میاری پایین
میخوام فیلم های ایروتیک رو معرفی کنم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا برو تو کونم بز ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بره می موس ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاااان (sm59)نقل قول:
به این میگن روحیه (sm48)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترامپ دیوث اخر جنگ راه میندازه(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ۱۰٫۹ MB Feb-24-17
به به آغاز هفته ای دگر (sm120) قبل از هر چیز
یاد راهکار " خروج از تاپیک به محض ورود " افتادم ( اسمشو خودم انتخاب کردم ) (sm2)از زیر مجموعه پروژه ی آگاه سازی و در راستای سند چشم انداز بازگشت (sm2)(sm2)
اعع یادم رفت آتش بس اعلام کرده بودم و باز شیطون شدم (sm2) البته آتش بس یک طرفه بود ولی نقض آتش بس ، نقض آتش بس است گرچه یکطرفه باشد (sm2)
قول میدم دفه آخرم باشه دیگه اذیت نکنم (sm2)
و اما همچنان ادامه میدهیم (sm168)(sm2)
پس از گل دوم هواداران سپاهانی که به شدت از اولین پیروزی تیمشان در نقش جهان خوشحال بودند، هنگام شادی گل میرزایی، مهاجم جوان سپاهانی ها که به سمت آنها رفته بود، بسته های تخمه ی خود را پرتاب کردند و جالب اینکه میرزایی هم تخمه ی پرتاب شده به زمین را برداشت و همچنان شادی می کرد (sm120)
اقا یکی زنگ بزنه همراه اول این انتن رو بپرسه رایگانه من بازی منچستر ببینم امروز یا نه
میگن چرا ظریف یه بندی تبصره ای تو برجام نزاشته تا دولت بعدی آمریکا نتونه بزنه زیر برجام !!
ینی ظریف اینقد عقلش نمیرسیده ؟ خب مشخصه در دولت فدرالی آمریکا همچین چیزی غیر ممکنه ... اتحادیه اروپا فرق میکنه و تصمیم واحد میگیرن ولی دولت آمریکا این وسط هر بلایی میتونه سر برجام بیاره
بدجورگیر کردیم نه راه پس داریم نه راه پیش
شاتل جشنواره ترافیک ....
بررسی شد نمی ارزه
(sm19) تا اخر پاییز همراه اول داریم کیون لق اینا
ترامپ لهجه غلیظ نیویورکی داره (sm120) آیرَن (sm120)
تازه بعضی از سناتورهاشون ایرَن میگن (sm120) ما هم میگیم عمِریکا (sm2)
مرگ بر عمِرایکا (sm2)
عمِرایکا در چه فکریه
تیر بار اسی غُمینیه ( جفت و جور نشد(sm120) )
(sm2)
کتابشو (sm19) (sm120) لقب جدید : the gentleman of cooking (sm2)
عجب بدبختی داریما
چطور بازی منچستر لیورپولو پخش نمی کنن (sm54)
(sm3)
اینم (sm3)
توی دورتموند گوتزه و لواندوفسکی رو دودستی تقدیم بایرن میکرد حالا بازیکن نگهدار شده شومن(sm120)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا سیما ریده بازیای این فصل انگلیسو از دس دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اپ اندروید دارم همه این بازیارو پخش می کنه
عربیه
با هر کیفیتی که بخوای
Mobikora
میرم از انتن میبینم راحت تره مانیتور بزرگتر
(sm2)
(sm120)من از گوشی میندازم رو تلویزیون
آقا آلبوم جدید دنیل کاوانا (sm118)خواننده اناتما