محسن رضایی : آقای ترامپ! اگر رفتارت را عوض نکنی، ما نیروهای انقلاب «یا زهرا» خواهیم گفت و طوری سرجایت خواهیم نشاند که در تاریخ آمریکا بنویسند: «ترامپ، باقی مانده آبروی آمریکا را هم ریخت». از واشنگتن تا پکن نیز ما را تشویق خواهند کرد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
محسن رضایی : آقای ترامپ! اگر رفتارت را عوض نکنی، ما نیروهای انقلاب «یا زهرا» خواهیم گفت و طوری سرجایت خواهیم نشاند که در تاریخ آمریکا بنویسند: «ترامپ، باقی مانده آبروی آمریکا را هم ریخت». از واشنگتن تا پکن نیز ما را تشویق خواهند کرد (sm120)
ینی با اون قیافه و این حرفا (sm2)
اسی سر دلم باد کرده انگاری غذا هضم نشده باشه چیکا کنم کوکو خوردم (sm120)
شانس نداریم یه فصل تازه خوب شدیم سیتی وحشی شده
رونالدو دیوس نزد نزد آخر زد ..
چه بازی بشه فردا تنیس ..
فصل سوم دورهمی بعد صفر ..
پپ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف شد میتونستیم ببریم (sm172)
برو دشوری زور بزن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایمتیکون بجو (sm120)
یاد یه بنده خدایی افتادم که سایمتیکون خوراکشه (sm2) تجربه داره تو مهمانی و مراسم (sm2)
خدایی ضایع ترین حالت ممکن در جهان آفرینش اینه تو مهمانی و جلسه همه جا ساکت یهو یکی از زیرت در بره (sm2)(sm2)
گل گلی (sm103)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یزدانی با تهیه کنده قرارداد داره باید هر سال یه آلبوم بده بیرون تا کنرتاشو پر کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزیه که خودش گفت
کمیت بیداد می کنه
البته این سری خیلی بیشتر طول کشید
حضرت استاد رضا یزدانی ... (sm50)
این اهنگ صادق نورانی رو یکیتون بزنه
یه تاپیک +18 بزن دیگه فوکیو کار نداشته باش ..
خاک بر سرت این فیلمارو از کجات در میاری m.f.a دیگه شی شیه ..
هزار کاکلی شاد در چشمان توست ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزار قناری خاموش در گلوی من ...
لینک وارونگی دارین ایا
چقد بد خوندن این اهنگو اروم دل
دیگه زیادی صدای ادم نشه رو در میارن
چه کیفیتی ..
720
اون خانمی که به اون صورت کمر حریف رو در اختیار گرفته و میره تا خاک کنه هم دختر کلینت ایستوود تشریف دارن ...
(sm120)پسرشم تو فیلما دخترای زیادی میزنه زمیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش فروشه قرار بود 24 مهر بیاد صب کن نیومده هنو ..
راسی موزن پست گذاشتو کامنت شن تا با اون محسن مسلمان اینا ..
یه شاخه نیلوفر .. (sm74)
الی ..
- *در حال حاضر به موازات صدا و سیما یک رسانه جدید به نام شبکه نمایش خانگی رونق پیدا کرده است و سریالهای پرمخاطبی دارد. خوانندههایی که در این رسانه کار میخوانند هم تقریباً همگی موفق میشوند. از جمله محسن چاوشی، فرزاد فرزین و فریدون آسرایی که کارهایشان طی یکی دو سال اخیر مخاطبان زیادی داشته است. کارهای این فضا را دنبال میکنی و پیشنهادی برای این عرصه نداشتی؟
به نظر من خوانندههای شبکه نمایش خانگی کارهای خوبی تولید میکنند و در این رسانه فیلمهای خوبی هم دیدم. پارت اول سریال شهرزاد جذاب تر بود و این فیلم را دوست دارم. اصولاً فیلمهایی که داستانشان در قدیم است را دوست دارم و یکی از حسرتهای من این است که چرا در قدیم به دنیا نیامدم و این زمان از دنیا نصیبم شد! چون با پیشرفت تکنولوژی احساس در دنیا کاهش پیدا میکند. همچنین پیشنهاد بازی در سریال عاشقانه به من داده شده بود. البته از طریق آقای منوچهر هادی نبود و خودم نرفتم و ریسک نکردم.
- *چرا؟
حضور خوانندهها در این سریالها صرفاً برای استفاده تبلیغاتی است و نقش خوبی به خوانندهها نمیدهند. به این ترتیب میروید میبینید که شأن و منزلت شما پایین میآید.
- *اما برای فرزاد فرزین که هم در این فیلم بازی کرد و هم خواند اتفاقات بدی رخ نداد.
نگاه شما با نگاه من تفاوت دارد. آهنگ ها را تأیید میکنم ولی اگر من بودم بازی نمیکردم. آقای فرزاد فرزین بازی اش خوب است ولی من ترجیح میدهم خواننده بمانم.
اتوبانی با 50 لاین در چین
شاتل موبایل از دکل کی استفاده میکنه؟(sm120)اصلا با چی ارتباط برقرار میکنه
(sm50)
الان من دانلود فیس کاوه رضایی و رضا قوچان نژاد رو کجا بزارم (sm2)افزایش ممبر رو بزارم کجا (sm2)
این مجتبَع هم رفته تاپیک سیاوش رو با سلط کشیده بالا سیگار دود میکنه (sm2)
جا داره یادی کنیم از شیکمبد : ما خیلی باحالیمممممممم (sm2)
(sm120)