بر خانمانم آتش زدی رفتی
تیری چون آرش زدی رفتی...
نمایش نسخه قابل چاپ
بر خانمانم آتش زدی رفتی
تیری چون آرش زدی رفتی...
باید که اعتراف کنم انگار
ای آینه دروغ نمی گفتی
موهای پیر و خسته ی من دیگر
دلتنگ دست های جوانم نیست....
ای کاش دست های تو را تنها
ای کاش دست های تو را اینجا
ای کاش دست های تو را اما....
پایان جمله ام به توانم نیست.....
(sm50)
در شب انعقاد نطفهٔ من
چند سرو چمان نبود شدند؟
چند و چند ابر خودکشی کردند؟
چند و چند آشیانه دود شدند؟
در شب انعقاد نطفهٔ من
چند غول دژم بر آشفتند
چند سرخ از وطن سیاه و سیاه
چند سبز از جهان کبود شدند
برق پنجاه و هشت زد ناگاه
آتش افتاد در محلهٔ ما
شصت و شش طفل گریهمیر شد و
شصت و شش خانواده دود شدند
گفتهاند از نحوست قدمم
دی پنجاه و هشت سیل آمد
شصت و شش خانواده دود و سپس
شصت و شش بزم بیسرود شدند
من به خاک سیاه تن دادم
لاجرم آسمان زبانه کشید
هرچه خلق و خدا به خاک نشست
هرچه پروانه شعلهسود شدند
دی پنجاه و هشت بود انگار
من به خاک سیاه و با قدمم
همهٔ هستها نههست شد و
همهٔ بودها نبود شدند
من که مایل به خاک تیره شدم
هر رگ و پی گلولهباران شد
مرزها هرز و از مصائب من
گریهها خنده وانمود شدند
من که رفتم جهان که خالی شد
از جنون و عطوفت و انسان
ما که رفتیم انتحار کنیم
ای خوش آن قطرهها که رود شدند
این منم مرد آخر دنیا
ابر بارانبهدوش بابلسر
خستهام خواب مرگ میخواهم
دست بردار از سرم دختر ... (sm50)
علی اکبر یاغی تبار ...
در این میخانه ی خاموش ...(sm50)
صادقی اراجیف گفته من در جریان نبودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
درسته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز تولد 45 سالگی مگااستار تارکان بود (sm127)
همسرش برای کادوی تولدش، تور سفر به سه شهر برلین، آمستردام و شهری در جنوب ایتالیا رو تدارک دیده(sm1)
سلام بچه ها
من یه سیستم دارم که مادربردش رم ddr2 بهش میخوره فقط بعد من دوتا رم 2 گیگابایتی دارم یعنی رم سیستمم 4 میباشد
ولی گرافیکم خوبه مدلش هست :
AMD Radeon HD7700 series
بعد من میخوام بدونم اگه برم رم کامپیوترم رو به 8 گیگ یا حتی بیشتر برسونم میتونم بازی های زیر رو نصب و اجرا کنم راحت؟؟
1- sniper ghost warrior 3
2- Tekken 7
لطفا یه راهنمایی در این مورد و یه راهنمایی کلی در مورد ارتقاء سیستمم بهم بکنید ممنون
راستی اینم بگید من رم مدل ddr2 که به سیستمم بخوره از کجا پیدا کنم
اول ببین مادربردت 8 گیگ رم ساپورت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما این سیستم به درد ارتقا نمیخوره
در هر حال و به هر بهانه ای تیکه ای را نثار ونگر میکنه (sm2) واقعاً که زررینیو هستی (sm120)
در فوتبال مدرن دیگر ممکن نیست یک سرمربی 15 یا 20 سال روی نیمکت یک تیم دوام بیاورد و ونگر آخرین سرمربی این نسل مربیان بود و دوره این سرمربی ها به پایان رسیده است(sm2)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشب (sm2)خوب خبر نداری نزن چیه این (sm2)
توریست های خارجی در حرم حضرت معصومه (sm120) چادر رنگی و عینک دودی (sm120)
اوه یَـــ fall creators (sm2)
ببینم امروز صبح فوتبال نداره تا از نتایج آگاه شیم (sm2)
این یارو پرواز همایه پرواز ماهانه صداش عین گربه ای میمونه که داره وضع حمل میکنه (sm2) اینا رو کی اجابت مزاج کرده (sm2)
شهر مانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
میان عکس میگیرن میرن
داخل نمیرن (sm2)
realshadmehr : از دشوری در اومدم @ تجربه کن @ استاد فرشباف @عوامل استاد فرشباف
nini solati 75 : واییییی جیشتو بوخولم عزیزم
aghdas 63 : جیشت تو سرم عروسی پسرم
jafar53 : آیا دشوری ساز جدیده ؟
dr_safar kashkoli : جزوه های کامل آموزش دشوری را از ما بخواهید
naghi 65 : استاد لطفاً اینقد دشوری نرو تجربه نکن
naghi 65 block
noche ostad farshbaf : هنوز چیزی از آلبوم معلوم نیست و قطعی نشده
noche ostad farshbaf 2 : زمستان میره و رو سیاهی به زغال میمونه
azam 77 : کاچکی با هم میرفتیم دشوری بوس
چرا داخلم میرن من دیدم
ی بار حتی طرف یورو مینداخت او تو (sm77)
(sm70)بدل ترامپ هم داریم
Shazam
Soundcloud
Spotify
رفع ***** شدند
سینجول نرم افزار تبدیل psd به jpg میخوام . یکی خوبشو بگو دانلود کنیم .(sm50)
اوه اوه (sm54)
دماغم تو بسکتبال شکست (sm120) اینو که دیدم یه لحظه دردشو حس کردم دوباره (sm74)
همون شکستگی باعث شد دماغم مثه کوفته بشه وبال صورتم شده (sm120) البته یه بار دیگه هم تو تصادف ضربه خورد کلاً از دماغ شانس ندارم (sm120)
(sm2)
یعنی الان ان دماغی (sm2)
خیلی چیز خوبیه حیف که کرک نیست (sm172)
ایست نصب کن حالشو ببر
ایست هم ازین داره ؟ من ندیدم لینک بده بی زحمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) دقت نکردم چیه ، نه ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کردی انتی ویروسه
(sm120) ها
(sm120) زارت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری برا من بازه
فیلمشو گذاشتن اگر میخوای ببینینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
I think about you when the night is cold and dark
(sm101)
برو قسمت فیلم های ایرانی جدید گذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)