احسان پارسا کن ماره ..
نمایش نسخه قابل چاپ
احسان پارسا کن ماره ..
نت رو باز گاییدن شرا ..
در ساعت ١١:١۵ امروز، ۶۵٠ گیگابیت بر ثانیه از ظرفیت اینترنت ورودی کشور به دلیل قطعی در بخش اروپایی قطع شده است.
الان طرفدارای شادمهر به شما کاری دارن،هی سیخ میزنی؟!یه ذره شعورم خوبه ها،،طرفداری خواننده ممرد علاقتو بکن،به بقیه چیکار داری؟هم حضرت رضا یزدانی خوب،بقیه بد.به همون برس،،باز واسه اینکه طرفدارای چاوشی ام چیزی بهش نگن از مال چاوشی بالا میری.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکن زشته،،یا بچه ای یا عقلی رشد نکردی یا عقده ای،،غیر این سه حالت نیس.
انقد از شادمهر چیزی نگو،میبینی که طرفداراش کاری به کارت ندارن.
الی زیرنویس میخواستی اولی اومده ..
ای کیون ناشور دهن سرویس(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر ریده ولی بهش توهین نکن من طرفدارشم(sm3)(sm59)(sm81)(sm70)
شوخی بود موری ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خودم از این کار آخرش خوشم اومد
اندازه این صحبت ها نشدید که بخوایید سمت من بیاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی نمی تونید بگید ، چیزی ندارید که بگید ...
یه نگاه سراسری به خودت بنداز بعد بیا جو بده ،
از هر دست که بدی از همون دست هم میگیری ،
شما که بزرگ شدی ، به تکامل عقلی رسیدی و هیچ عقده ای نداری ، چشمای بیمارت رو باز کن و ببین که هیچ اسمی از هیچکس نیست ، حال شما به خودتون گرفتید یه بحث جداست ،
کلا میگن حرف رو بنداز صاحبش پیدا میشه ، حکایت شماست ...
موفق و مانا باشید ...
واسه من نقش گاندی برداشتن ...
نون به نرخ روز خور های بی اعتبار و بی هویت ...
یاد بیانیه های دوران جوانیم در این انجمن افتادم(sm2)نقل قول:
من میگفتم ای ایرانی های جهان سومی بدبخت بی سواد (sm2)