بیا بشین س.ر.ش فرمون ده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا بشین س.ر.ش فرمون ده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار داری تجربه شما بیشتره شما بفرمایین دست فرمون شما بهتره بیشین سرش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دنده هم استفاده کن همه چی فرمون نیست (sm2)
اینو شما باید بدونی چون شما راننده ای میخوای استفاده کن میخوای نکن در هر صورت به گا میری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من غلط بکنم چون مریض و مستعمل شما رو ب ک نم (sm2)نقل قول:
التماس نکن که ب.کنمت ولی چون اصرار داری حتی اگه چونت مریض و مستعمل هم باشه به گایشت میدم(sm2)نقل قول:
ضمنا هادی رو بردن درمون گاه چونشو بخاطر دیشب بخیه بزنن به همون خاطر نیست (sm2) خیلی حرف بزنی میگم یه تخت کنارش واسه توعم بگیرن (sm2)
نقل قول:
زر نزن دیوث تو کارت از تخت گذشته یه قبر باید واست بکنن چون از گایش به موت رجعت میکنی(sm2)
فعلا میخام برم فوتبال اینالیا نگا کنم ، نری به کسی بدیا ، خودم برگشتم روشنت میکنم (sm2)
همونجور که فوتبال میبینی یه ساکی هم به ک.یر ما بزن یه ک.ونی هم بده دیگه دیوث تا کی ناز تا کــــــــــی....(sm2)نقل قول: