لعنتی به من بگو که ... خورده بودی کجا خورده بودی
که مست کرده بودی که ما رفتیم به ... دستای ما زیر ساتور خدا (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
لعنتی به من بگو که ... خورده بودی کجا خورده بودی
که مست کرده بودی که ما رفتیم به ... دستای ما زیر ساتور خدا (sm118)
آره تازه متوجه شدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لطف کن نقلی که از من گرفتی رو ویرایش کن کلمات مورد دارشو ، حاواسم نبود (sm127)
پدرو بیشتر بدرد ذخیره میخوره که اگه بازی گیر کرد بیاریش تو زمین یه حرکتی بکنه ، قیمتش بالاتر از سطحشه ارزش نداره ، مگه یانوزای چی کمتر از پدرو داره ، خوبیشم اینه هم جوونتره هم محصول آکادمی خودمونه همون کار پدرو هم واسمون میتونه بکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زلاتان نمیاد ، سنشم خیلی بالاست فایده نره واسمون ، فن خالم گفت اون سورپرایزی که گفتم مهاجم نیست ، هافبکم که داریم فک کنم مدافع باشه یا یه دروازه بان به جای دخیا
آره مازیارم همینو میگه ، وسعشون نمیرسه مازیار رو بخرن ، اما ادووارد گفته ما تسلیم نمیشیم صحبتا هنوز ادامه داره با مازیار (sm2)
دروازه بان که خرید سرخیو رومرو رو خرید از کشفیات خود فن خال تو زمانی که مربی آلکمار هلند بود ستنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدرو رو میخواد واسه نمیکت دیگه فکر کردی مثلا یانوزای یا اشلی یانگ یا ماتا یا رونی یا هررا رو میزاره بیرون این عقب افتاده رو میزاره تو
احتمال زیاد مهاجم میخره کاوانی رو اگه بخره خیلی خوب میشه
ولی حیف که مازیار گرون اگه میومد تیم خیلی قوی میشد اصلا صحبت هایی شده که اگه مازیار بره منچستر پژمان نوری هم به عنوان اشانتیون میدن بهمون
وقتی که بارون از سر چترم سرریز میشه *عاشقت میشم*
تو دیوونه نیستی ببینی من دیوونه *عاشقت میشم* (sm85)
خوب منم همینو میگم دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بحث منم این بود که چرا اینجا هر روز شیلفر میشد ولی بقیه نمیشد
حالا دیدی درست شد یا درستش کردم یا هر چیزی صلوات (sm120)
البته به من چه (sm120) من که هر روز 10 دقیقه میام و میرم (sm120)
حالا تو بگو ایسی (sm120)نقل قول:
نگاه کن تو رو خدا (sm120) گی هم شدیم رفت (sm2)
سود چیه بابا به ما چه حقوقتو بگیر (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وزارت ِ آموزش و پرورش ِ بچه خوشگل (sm120) وزیر : نن جون (sm120)
سوسیس چیه مرد حسابی (sm120) حالا میای میبینی (sm2)
اسم بگو جنازه تحویل بگیر عزیزم (sm142) (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
روزای آخر نقل انتقالات زلات ب میلان میره ایشالا
اینارو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنين عمه طراحان سوالات ديپلم (sm74)
بکش بیرون (sm2)نقل قول:
بفرست ببینم چی هستنقل قول:
نقل قول:
یه نگاه سطحی بهش انداختم (sm120) قبول دارم چند تاش واقعاً سخت بود ولی متوسط هم داشت ! تو تنبلی چرا به عمه ی طرف سلام میکنی (sm120)نقل قول:
دکتر که میتونه جواب بده (sm120) البته بستگی داره (sm120) دکترای تجزیه و شیمی فیزیک به راحتی جواب میده (sm120) ولی بقیه به مشکل میخورن (sm120)
تو مگه امرو نمیخواستی بری اهواز ، اینجا چیکا میکنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رومرو به عنوان دروازه بان دوم به جای والدز خریده ، رومرو تو سمپدوریا ذخیره بود اونوقت بیاد دروازهبان شماره یک منچستر بشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رومرو بازیکن آزاد بود واسه همین هزینه زیادی نداشت خریدنش برای دروازهبان دوم تیم خوبه.
33 ملیون یورو واسه ذخیره آخه؟
منم همینو میگم واسه ذخیره خوبه اما قیمتشو ببین با 50 تا میشه بهترین مهاجما رو خرید (sm178)
کاوانی رو هم گفتن شایعست ، اصن فن خال گفت خریدمون بین اینایی که شما میگین نیست (sm2)
آخرشو اشتباه شنیدی ، قرار شده اگه مازیار قبول کنه بره منچستر ، وین رونی رو به عنوان بخشی از قرار داد بدن به ملوان ، تازه یه بند دیگه هم هست که قراره از این به بعد بازیکنای سرباز منچستر دوران خدمت مقدسشون رو بیان ملوان (sm2)
خب دیگه رسیدی به حرف من که بخاطر بحثای انجمن شیلتر نمیکنن ، بخاطر ثبت نشدن سایت شیلتر میکنن ، همین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آروم صلوا بفرستین همسایمون مریض داره
(sm70)
تو از اون دسته ای هستی که دیر متوجه شدن گـــ.ی هستن ، تا حالا امکانات نداشتی آب داشتی شناگر ماهری میشدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایسی یکم کرال برو عمو ببینه (sm30)
ایشالله بره همونجا ، پدرو هم بره میلان کاشکی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaartist [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دمت گرم چه تاریخ دقیقیم میدی ، روزای آخرو خوب اومدی (sm70)
نقل قول:
افتاد برایِ هفته ی بعد (sm132)
باز که رفتی سر ِ حرف اولت (sm120) اصن به ما چه (sm120) یه زمانی اهمیت داشت ولی الان که جزامی سایت شدم نه (sm120)نقل قول:
من هر کاری از دستم بر اومد انجام دادم بدون هیچ چشم داشتی !!
دیوانه (sm2)نقل قول:
تو هم از اون دسته آدمایی هستی که پیرمرد و پیر زن واست فرق نداره (sm2) فقط دنبال سوراخی (sm2)
شوخی بود (sm10) ( یادش بخیر چقد به مادر جان اینو میگفتم البته زمانی که جزام نگرفته بودم (sm120) )
یه هفته بدون کولر تو خونه زندگی کن تا بتونی هوای اهواز رو تحمل بکنی ، فقط حواست باشه رفتی اهواز تو ماشین که نشستی چشمت به دماسنجای ماشیناشون نخوره ، یهو عدد دماسنج ماشینا رو میبینی سنکوب میکنی خدا نکرده (sm2)نقل قول:
نقل قول:
با دلیل و مدرک گفتم دیه ، سخت نگیر بگذریم
بار منت گذاشتن در اون جمله چقدر میباشد؟(سه نمره ناتمام)(sm2)
ایسی ریاکار اَند گـــ.ی جو (sm2)
(sm2)نقل قول:
اگه حرفت در مورد من رو تایید میکنی ، ایسی جان دستی چند؟ (sm2)(sm70)
دیدم احساس غریبی و جذامی بودن میکنی گفتم یکم باهات سر شوخو رو باز کنم ، الان احساس میکنی صمیمی هستی یا بیشتر صمیمیت کنم؟ (sm2)
فدا بشم ، ماهم کلا شوخو میکنیم دور هم بخندیم ، همین (sm10)
شاید این دنیا جهنم سیاره ی دیگری باشد ...
به مامانم ميگم عروسى پسرخاله كراوات بزنم يا پاپيون؟
.
.
.
.
.
.
.
برگشته ميگه زنگوله بنداز موقعى كه مست كردى، ٤ساعت دنبالت تو باغ نگرديم!!!
تجاوز به خاک یه کشور اینه ها (sm70)
(sm70)
(sm2)
این غیر ممکنه (sm2)نقل قول:
کجاش متوسط بود مرد مومن (sm81) سوالات شیمی توی دو سال اخیر 180 درجه تغییر داشته ! هم خیلی مفهومی شده و هم خیلی محاسباتی (sm74)نقل قول:
خداییش سوالات زیست شناسی 94 رو ببر پیش یه پزشک عمومی که 10 سال پیش فارغ التحصیل شده ! حاضر شرط ببندم بیشتر از 60 درصدشو اصلا نمی تونه جواب بده (sm120) (sm25)
خداییش دکتر های آینده همشون یه پا دکتر هاوس میشن (sm120)
پـیدا بكن یـك آدم آدمـتری را
وشانه های محكم ومحكمتری را
آقای خوبی كه دلش سنگی نباشد
معشـوقهای دوستت دارمتری را!
من را رها كن هر چه می خواهی تو داری
از دست خواهی داد چیز كمتری را
با گیسوانت باد بازی كرد و رقصید
و زد رقم آیـنده ی درهـمتری را
تو آخـر این داستان باید بخـندی
پس امتحان كن عاشق بی غمتری را
من می روم آرام ، آرام از همه چیز
هر روز می بینی من مبهمتری را
من را ببخش از این خدا حافظ، خداحا...
پیدا نكردم واژه ی مرهـمتری را
سید مهدی موسوی
باو اونا لااقل عین متن کتاب درسی رو میارن ! یکم ساعات مطالعه ات زیاد باشه نمره خوبی می تونی بگیری ! ولی سوالات کنکور سراسری توی این 3 سال اخیر به طرز وحشتناک و فاجعه باری سخت و مفهومی و ترکیبی و... شدن (sm178) (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چي ميگي پسر جان سوالات امسال در 9 سال گذشته مفهومي ترين و سخترين سوالاتي بوده كه طرح شده جوري كه صداي دبيرا در اومده و اعتراض به آموزش و پرورش . انقدر تعداد اعتراضات زياد بود كه به جاي يك هفته 3 هفته طول كشيد تا جواب اعتراض به نمرات دانش آموزا بياد (sm74)
لذتي كه در برداشتن صابون و دمپائي و شامپو و خمير دندون از هتل تو روز آخر سفر هست؛
تو هيچي نيست...
لامصب آدم فكر ميكنه خرج سفرش دراومده!!!(sm2)
کنکور از سال 84 به بعد داره سال به سال مفهومی و سخت تر میشه ... از یه مبحث در حد دو دوتا چهارتا تو کتاب درسی اومده تو کنکور در حد توپولوژی جبری ازش سوال میدن...نقل قول:
حتی درسی مثل دین وزندگی اکثر سوالاش به گونه ایه که همه ی جوابا درسته باید بیفتی دنبال جواب درست تر..
اکثرا اونایی که تو مدارس سمپاد و نمونه دولتی درس خوندن میتونن از پسش بربیان .... در ضمن کنکور طبق دو مصوبه مجلس قرار بود سال 86 و نهایتا سال 90 حذف شه
ولی مافیای جناب قلم چی و مدیر گاج و کلهم کاسبین کنکور نزاشت که این حذف انجام بشه.
دوووووووووووووووره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چقدم تو صبح زود بیدار شدی : ))
حالا بیدار میشدی شاید کاری برمیومد : ))))))))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
کله سحر ساعت ده ِ ت بخیـــر و خــوشــــی (sm30)نقل قول:
از من میشنوید اعتراض نکنید ! این یه طرحه که چند ساله داره اجرایی میشه و در آینده هم ادامه خواهد داشت ! آموزش پروش و سنجش به این نتیجه رسیدن که دانش آموزانی مناسب رشته های پزشکی و داروسازی و ... هستن که توان تجزیه و تحلیل خوبی داشته باشن ! سال پیش هم خیلی ها به سوالات زیست و شیمی کنکور اعتراض کردن ولی امسال سوالات رو آسون نشد که بماند خیلی سخت تر هم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]