در اصفهان برای ترنس ها شغل ایجاد می شود ... (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
در اصفهان برای ترنس ها شغل ایجاد می شود ... (sm74)
تو مملکت عاقاها و عاقازاده های م..سلمان زاده ... (sm50)
راستی فراد نوجوانان بازی داره (sm2)بزار به روح بگم چون علاقه زیادی به بازیهای این عزیزان داره (sm2)(sm2) ما هم که از نتایج مطلع میشیم (sm2) البته نیازی نیست چون دوباره نور امید ایجاد شده (sm2)(sm2)
میخواستم شب شد استاد شب پره بزنم نشد شما خودتون پلی کنید (sm2)(sm2) اون قسمت : گفتی که میای دیروز ، دیروز تو دیشب شد امشبم سحر شد رو خوب گوش کنید (sm2)
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) این فصلم من سیتی قهرمان میشه
(sm2)
فردا لیور تات چه بازی بشه (sm120)
فقط منچستر یونایتد (sm127)
حمید هیراد - عشق ... (sm50)
به امید باخت آقای شومن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرانجمن اون تاپیک من دقیقا چه مشکلی داشت که نابودش کردی و منم حبس کردی به خاطرش ...
به قول مهران مدیری بادش بخوابه خوب میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا دنیس و صمدو بازی نمیده (sm9)
والنسیا چه تیمی شده (sm77)
1متر بیرون از خط بود توپ(sm120)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داور نباشه بارسا میره ته جدول (sm30)
لیورپول عشقه و میبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقم خب قدیمیش چیز دیگه ست (sm50)
عادل زخم کرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیبینم فقط صحنه را تو تلگرام دیدم(sm2)نقل قول:
به طور میانگین هر 5 دقیقه و 18 ثانیه داره میگه بارسا رو اشتباه داوری گل زد (sm2)نقل قول:
عادل ک..کلید معروفه(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
بارسا همش با داوری میبره (sm1)
Lana - ghange (sm50)
آلبومش خیلی خوبه
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اجازه نقلو کشوندم اینجا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرود میخ آهنین در سنگ ... این بحث فاییده نداره ... میگم برای من شادمهر تموم شده و فقط خاطرات و آهنگای قدیمی مونده ... یه بار نابود شدن مدرن تاکینگ و توماس رو تجربه کردم پس چیز عجیبی برام نیست ...
در سندوسال ما تعصب و احساس جایی نداره که بیام از فلان خواننده و نوازنده دفاع کنم سینه چاک کنم ... ( البته در انفوان جوونی هم بودم تعصب نداشتم (sm120))
من چیزی رو که میبینم میشنوم میگم ... زمانی که فرشباف اومد گفتم این سفره پهن کرده برنامه داره شادمهرو نابود میکنه ... حالا هم اتفاق خاصی نیفتاده فقط شادمهر چند سال میره تمام !! اتفاق عجیبیه که یه خواننده دلسرد بشه بی انگیزه بشه ؟!
البته اینم بگم که ابی هر سال آخر تور که میشه بغض میکنه خداحافظی میکنه قربون همتون میگه ولی سال بعد با جونوم برمیگرده (sm120) این حرکتش منو یاد خودم میندازه (sm2)(sm2)پس شادمهر رو هم جدی نگیر ...
به نظرم شادمهر الان بیشتر ضربه رو از هوادارش میخوره تا فرشباف ...
در آخر باید بی خیال بود ... شادمهر جز خاطراته پس فراموش نمیشه اگر چه خودش خراب کنه ...
ینی الان تو این اوضاع شادمهرو کجای دلم بزارم (sm2)
(sm2)
(sm120)
(sm120)
- (sm2)
چرا ادم باید تو باغ به بچش لگد بزنه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
کشت خودشو (sm2)
سریال جان اسنو
آقا داریم اروپایی میشیم رعایت کنید (sm2)
برد پیت وقتی کوچک بود (sm120)