اینطوری که داره پیش میره و از عکسا پیداست چند سال دیگه : بابا اسی وقتی کوچک بود (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینطوری که داره پیش میره و از عکسا پیداست چند سال دیگه : بابا اسی وقتی کوچک بود (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر فِوری
breaking news
الخبر العاجل
دو آهنگ جدید از استاد اندی در آبان ماه ... طوفان نوامبر در راه است
ostad andy two new singels coming out in november
الاستاد اندیَه دو الاهنگَ الجدیده المطربیه فی نوامبر هدف هدف هدف جمیل
حمید بقایی صبح امروز با زنبیل قرمز حاوی دفاعیات خود به دادگاه رفت(sm2)
(sm2)اسی خاطراتت از این زنبیلا بگو صف شیر نونوایی و ...
(sm2)یعنی خداییش این قبیله دوربر مموتی از کمر کین کریم کورانی ؟ اسماعل کمر ؟ مشت رمضون ؟
(sm59)
ای با توام ای تو که رفتی و منو ندیده ای ... (sm50)
رضا پرستش و بدلش در یک قاب (sm120)
سحر دولتشاهی باشی ، همسر شجریان پسر باشی ، پدر همسرت شجریان پدر باشه ... (sm88)
بچه ها اگه مثلاً دو سه ماه دیگه همدیگه رو دیدیم عکس العملتون چجوریه (sm2) من که کلاس خودمو حفظ میکنم (sm2)
میدونم میبینمت یه روز دوباره (sm50)
یادش بخیر (sm2)
(sm120)
عصر خبر: سردار مهدی معصوم بیگی فرمانده انتظامی استان گفت: ظهر دیروز متاسفانه دو دختر دانش آموز ۱۵ و ۱۶ از پل روگذری در اصفهان سقوط کردند که یکی از آنها جان خود را از دست داد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بر اساس گزارش ها حال دانش آموز دیگر نيز وخيم است
اين دو نوجوان قبل از پرت كردن خود با یک دستگاه ضبط صوت، با خانواده خود خداحافظی و علت اين كار را بازی آنلاين نهنگ آبی در فضای مجازی اعلام كرده اند (sm77)
تو دیگه فرق بین خر و گاو رو فهمیدی و مهره ی سوخته به حساب میای واسه همین نمیگم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر این هفته همه چی مشخص میشه (sm59)
این موجی که الان راه افتاده و همه دارن با یه آهنگساز گروه میزنن رو شخصا تاثیر حضور پازل بند میدونم و بس ...
وای ، وای ، وای ... پیتر جکسون ، عاشورا ، ایرج ملکی ... (sm2)
واقعا منظره پشت سرشون تو این عکس منو یاد سکانس رسیدن فرودو به دروازه های سیاه موردور میندازه ...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن علیشیری در آلبوم حضرت استاد رضا یزدانی حضور ندارد ، با این حساب میشه امیدوار بود که از یغما کاری درون آلبوم خواهد بود ...
فینال اسنوکر اوپن انگلیس کایرن ویلسون - رونی اُسالیوان ساعت: 16:00
چرا اینو شبکه ورزش پخش نمیکنه حیفه بازی سالیوان رو نگاه نکنی عجوبه ای اسنوکر جهانه
رسول بیا اعتراف کن که تو این مدت چندتا فیلم خوب دیدی
اینم اضافه کن که حسن علیشیری و یغما گلرویی هیچ مشکلی با یکدیگر ندارند ...
سالیوان گاوه خوب میچینه واسه خودش یهو لگد میزنه میزو تقدیم حریف میکنه (sm120) ترامپ از نوع انگلیسیش خوبه خوشم میاد ازش (sm120)
هجوم» جدیدترین ساخته شهرام مکری از 15 آبان در هنر و تجربه اکران می شود
این فیلم داستان 3 پلیس است که برای پیگیری علت وقوع یک قتل به یک ورزشگاه می روند ..
شهرام مکری کارگردان بسیار نوآور و متفاوت تشریف دارد ...
آفرین به طراحی که این پوستر رو زده ...
تو این 2017 هنوز فیلم خوب ندیدم ولی تا دلت بخواد فیلمهای قدیمی از دهه 40 تا 90 میلادی نگاه کردم که اکثرا اون یک فیلم ارزشش بیشتر از 40 تا فیلم امسال هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه حالم از این فیلمهای ابرقهرمانی بهم میخوره(sm3)
2017 که کلا همه از دم مزخرف بودن کارایی که تا الان اومدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشستم کل کارای کوبریک رو دیدم ، الان دوباره دارم سریال وایکینگ رو از اول می بینم تا آماده شم واسه فصل پنج ...
اخلاقش زیر خط فقره مثل خودم وقتی قاطی بکنه میرینه ولی وقتی روز خوبش باشه ضربه های خیلی فوق العاده ای میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترامپ خوبه ولی بازیش دوست ندارم من از مارک فو هنگ کنگی هم خوشم میاد توپ های خیلی سختی رو پاکت میکنه
من زیاد با کارهای کوبریک ارتباط برقرار نمیکنم وقتی که عصاب ندارم اصلا سمت این فیلمها نمیرم چون دیدی زدم کلا حذفشون کردم (sm120)نقل قول:
اره چند روز دیگه واکینگ دد میاد 40 روز دیگه هم وایکینگ این سریالها خیلی بهتر از این فیلمهای 2017 هستن البته من هنوز تو فکر رگنارم چطور سریال بدون اون ادامه پیدا میکنه
فیلم هاش داستان های ساده ای دارن و خیلی راحت میشه حدس زد چی میشه ولی خب نشون دادن صحنه هایی که تا حالا تو هیچ جا ندیدی و اصلا تو ذهنت نمیاد فقط کار کوبریکه و بسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سریال The Young Pope رو اگه ندیدی حتما ببین ، خیلی خوب و کامل تشریف داره
داستانش چی هست؟ چند فصل ازش امده و کی تموم میشهنقل قول:
اگه خوب باشه بگیرمش
داستان یه کشیش جوان تشریف داره که پاپ میشه و با تصمیماتش ...نقل قول:
فصل اولش اومده ، نگفتم چیزی از زمان انتشار فصل دوم ولی فصل دو داره ...
کارگردانش هم که دیگه فوق العاده تشریف داره ...
پس بزار چند فصل بیاد بعد بگیرم من حوصله صبر واسه سریال ندارمنقل قول:
گیم اف تروز واکینگ دد و وایکینگها به زور تحمل میکنم(sm120)
بیبی سیتر هم بیبی سیتر های قدیم ...
اونایی که من دیدم جذاب تر بودن و از همه نظر باز بودن ، تمامی مشکلات رو با هم دوتایی تو پوزیشین های مختلف حل می کردن ...
ک...ی...ر تو سردر نتفلیکس که ک...ی...ر کرد تو تمامی خاطره هایی که از بیبی سیترها تو ذهنم داشتم ...