(sm30) میشه به عنوان کمدی ترین سایت تاریخ بشریت ازش نام برد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30) میشه به عنوان کمدی ترین سایت تاریخ بشریت ازش نام برد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54) مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ببخشید. من 92 بودم (sm2)
تمایل دارم (sm2)
تکذیب می کنم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه دهه ی 90 (sm120) یعنی 90 تا 99 (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها درسته (sm2)حواسم نبودنقل قول:
مسئولیت محتوای ویدیو ها با منتشر کننده آن است و سینجول مسئولیتی نسبت به آن ندارد . .
(sm2)
مسخره س به مُرده خون دادن (sm50)
سینجول خیلی سایت رو شلوغش کردی
این تب رو بذار بالای سایت نه پایین (sm2)بعد به غیر از پیشنهادهای سینجول (sm2)بقیه قسمت ها ( اخبار، ورزشی و ... ) رو بزار توو این تب زیر البته اگه بشه نمیدونم اگه نشد که یه قالبی بذار که بشه این قسمت ها رو لینک کنی بالای سایت، سایت خلوت شه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]