babakalibeigiممنون از جناب ... و تیم خوب تونزوی
منو میگه ... (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
babakalibeigiممنون از جناب ... و تیم خوب تونزوی
منو میگه ... (sm59)
یه جاهایی هم هست که مجال نفس کشیدن نداری (sm2)
نوجوانان ایران 1 - نوجوانان اسپانیا 3
(sm2)
ایران 1 - اسپانیا 3
(sm118)عجب بازی بود پسر
(sm81)سحر مال ما بود !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر تکذیب شد
تاتنهام داره میزنه که (sm81)
تات شروع نکرده داره تموم میکنه (sm120)
هری کین (sm89)
تیر دروازه . چرا لیورپول داره اینجوری بازی میکنه (sm74)
خوب شد هری کین اشتباه کرد (sm120). لیورپول برگرد به بازی (sm178)
مصاحبه کلوپ بعد بازی : کوتینیو برای فروش نیست (sm120)
لیورپول این چه وضع بازی کردنه (sm3)
عادل (sm81)
ناصر ملک مطیعی درگذشت ...
تکذیب خبر درگذشت ناصر ملک مطیعی
فرزند ملکمطیعی: پدرم به دلیل ناراحتی پا چند روزی در بیمارستان بستری است.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا (sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکرد دوتا دفاع و دربازه بان بگیره ... فکر کرد کوتینیو رو نگه داره به سه گانه گرفتنشون کمک میکنه (sm120)
(sm2)عادل دیشب چقد ماس مالی کرد که بگه لیورپول خوبه !
قبل بازی : لیگ از حالا برای ما تمام شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی لُنگ قهرمان شد ولی لیور هنوز دنبال سهمیه میگرده (sm120)من که میدونم همش زیر سر عمِریکاست (sm120)
سامی خدیرا هتریک کرده (sm77)(sm2)سری آ زیادی چینی شده (sm120) صد رحمت به بوندس لیگا (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین گلکم پسرم سیگار بده قلیون جیزه چرا میکشی عزیزم . برای قلب ضرر داره ریه ریه که نگو داغون میکنه آخ آخ آخ خیلی بده ها . من شنیدم وقتی بچه ها سیگار قلیون میکشن فرشته ها دماغشونو میگیرن میگن پیف پیف بو میاد . شبا دیگه فرشته ها نمیان لباتونو بوس کن آخ آخ آخ واییییییی خدا هم ناراحت میشهههه خیلی نگو نگو . خلاصه پسرم اگه ببینم دفه دیگه رفتی سراغ قلیون ، فلفل میریزم . اون فلفل من کو ؟ باز کن باز کن آها ببین چقد بده پس یادت که نمیره . سیگار و قلیون نکش تا خدا و فرشته ها ازت راضی باشن پسرم . فهمیدی ؟ آ باریکلا بدو برو بازیتو بکن (sm120)
محمد ربیعی با اشاره به سبک بازی مالکانه بادران اظهار داشت: در مقابل شهرداری ماهشهر ما عطش زیادی برای گلزنی داشتیم و به همین دلیل باز (wide) بازی کردیم، هر چند می دانستیم ماهشهر با 9 نفر دفاع می کند. زمانی که سوار بازی بودیم یک توپ گیری (Interception) شد و در ضد حمله غافلگیر شدیم و مهاجم آنها هم خیلی سرعتی و خوب به توپ ضربه زد. بعد از این گل به تیم شوک منفی وارد شد؛ خیلی موقعیت ایجاد کردیم، اما نتوانستیم به گل برسیم
انگار داره لالیگا رو آنالیز میکنه (sm2) خوبه قبل بازی همه سرنگ به دست منتظرن برن تو زیمین (sm120) حتی دیده شده دکتر تیم دم در رختکن ایستاده بازیکنا به مثابه گوسفند ردیف شدن تا بزنه برن تو زیمین (sm2)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان ونگر و اوزیل و آرسنال خیلی باحاله (sm120) یه دو تا بازی پشت هم میبازن همه هوادارا کلافه از دست ونگر که برو دیگه هواپیما هوا میکنن اوزیل هو میشه ولی درست همون بازی که همه منتظرن تیم نتیجه نگیره تا شورش کنن علیه ونگر ، 4 تا میزنه اوزیل هم گل میزنه (sm2) ینی همیشه 4 تا میزنه نه کمتر نه بیشتر (sm2)
ینی میشه سینوس رو از نتایج آرسنال تدریس کرد (sm2)یاد طیف سنجی بخیر (sm120)
امروز بحث فوتبالیه (sm120)
محققان انگلیسی با طرحی یک اپلیکیشن اندروید، 1703 گفتوگوی متنی را الگوبرداری کردند و مورد مطالعه قرار دادند.
ایران نوشت: این مطالعات نشان داد که زنان هنگام دروغ گفتن در زمان چت کردن از پیامهای "طولانیتر" و "کلیگویانه" تری استفاده میکنند و بیشتر کلمات آنها "غیرصریح" و متکی بر "من" است تا کلمات متکی بر "تو یا شما"
یاد خودم افتادم (sm2)کلی گویی (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکوت تلخی بود همراه با اندکی لذت .. (sm50)
آقای بقائی امروز با "زنبیل قرمز" به دادگاه رفته است. ممکن است برایتان سوال شود که زنبیل قرمز چه معنائی دارد؟ دنبال اسرار خاصی نباشید؛ اما به این دو ملاحظه توجه کنید.
بحران دیده نشدن
، رنگ قرمز رنگ تحریک کنندگی خبری است. "بریکینگ خبری" در اغلب رسانه ها به رنگ قرمز است. آقای بقائی برای دیده شدن چاره ای ندارد سراغ زنبیل قرمز رود.
شبکه های اجتماعی یکی اثر تخریبی قابل ملاحظه در حوزه خبررسانی دارند و آنهم دیده نشدن است. برخلاف تصور رایج، شبکه اجتماعی به جهت حجم بالای انتشار خبر، عامل دیده نشدن اند. کسی که بخواهد خوب دیده شود یا باید سلبریتی باشد یا کارهای خارق العاده انجام دهد. آقای بقائی چون سلبریتی نیست مجبورست دست به خرق عادت بزند؛ البته دقت نکردند که توجه مردم در "زنبیل قرمز" متوقف می شود و به دادگاه و دفاعیه نمی رسد.
اما تحلیل ما فراتر از "زنبیل قرمز" و "بریکینگ خبری" است.
لودگی سیاسی
لودگی سیاسی سرنوشت بسیاری از کارگزاران فعلی جامعه است.
فقط زنبیل قرمز برایتان جالب بود؟ رای بقائی به احمدی نژاد در انتخابات گذشته هم شبیه هم زنبیل قرمز است. اصلن در بقائی و زنبیل قرمز نمانید. نطق خانم نماینده و شعر "خدای رنگین نمان" هم از همین دست است. سلفی گرفتن با خانم موگرینی و لوور پاریس هم.
روی دیگر این سکه چیست؟ مشت آقای نماینده به صورت پلیس. داد و هوار خانم نماینده سر معاون استاندار. فحاشی آقای نماینده جلوی دانشگاه.
سطح آدم ها را دو جا باید شناخت؛ یک جا وقتی خواستند رای بیاورند و یک جا هم وقتی "خود" واقعی شان هستند؛ مثلا وقتی عصبانی اند.
لودگی سیاسی نتیجه سوار شدن بر "جهل مردم" است. لودگی سیاسی نتیجه "توده گرائی مفرط" است. کسانی که با لودگی سیاسی توجه مردم را جلب می کنند، سطح سیاسی شان عکس گرفتن با موگرینی و عصبی مزاجی مقابل نقد مردم و زنبیل قرمز برای جلب توجه است.
لودگی سیاسی، خروجی قدرت یافتن از طریق "هیجان" مردمی است نه "عقلانیت". در بقائی نمانید؛ خروجی سیاسی "تکرار می کنم..." نیز از جنس زنبیل قرمز است.
"توده گرائی" با "مردم گرائی" متفاوت است. باید در اینباره بیشتر نوشت
در این فیلم محسن افشانی می گوید: لنی هستن، همسر دوست بسیار خوب من آقا سعید عزیز از اوکراین... من فن ایشون هستم و ایشون هم فن بسیار خوب من هستن خیلی جاتون خالیه تو دبی.
گفتنی است؛ این ویدئو در استوری لنی برلین منتشر شده اما به دلیل این که محسن افشانی تگ شده بود در فضای مجازی بازنشر زیادی داشته است. د[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت 1
تعریف کنی فوشت میدما من سه چار قسمت فصل قبلو موندم ..
زیرنویس ..
(sm2)