نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو کجاشو ریدم سایت کدهای بهینه و فول ایجکس یکی باشه سر در بیاره بگو بحث کنیم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو کجاشو ریدم سایت کدهای بهینه و فول ایجکس یکی باشه سر در بیاره بگو بحث کنیم ..
این مقاله در مورد آمریکا و بریتانیاس در مورد ایران بخوان بنویسن باید تیترش این باشه : " دهه ی 70 ح.شری ترین دهه ی تاریخ جهان " (sm2)
دیوثا چسبیدین به 2 تا عکس منو مسخره میکنین ..
من متولد 1990 هستم، شدیدا" تکذیب میکنم (sm51)(sm2)نقل قول:
ینی رویی که شما دارین من داشتما ..
نازی زبون بسته تو که خیلی خجالتی هستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بمیر بابا ..
(sm118)تریلر دونکرک (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مسخره نمیکنم هیچوقت اوزگل ..
کی حالا مسخره کرد (sm77) شوخی حالیت نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]