بی صاب شده رفتم داروخانه می بینم تعطیله ناسلامتی شبانه روزیه (sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
بی صاب شده رفتم داروخانه می بینم تعطیله ناسلامتی شبانه روزیه (sm98)
آره به خدا تشکر نمیکنن اینو قبول دارم ولی ببخشید من تشکر نمیکنم من بعضی ها را دوست دارم و میبینم تشکر میکنم مثل مهستی و شادمهر و اندی که گذاشتی تشکر کردم (sm25)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش اینجورین شعور خودشونو نشون میدن من که این همه فیلم ایرانی گذاشتم یه تشکر نکردن نزدیکه 2 ساله که میزارم ولی تعداد تشکر هام اینقدر کم باشه (sm25)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مچشونو خوب گرفتم . بهت خبر دادم. خواستم پیام خصوصی کنم. بیخیال شدمنقل قول:
چی رو پیام بدی ؟
همون ادرس وبلاگشونو. ناراحت شدی گفتی چرا اینجا ادرس میذارینقل قول:
مثا مچ گرفتی خب که چی خودمم میدونستم
تو که خوبه رفتی داروخانه. عجب داروخانه بی در و پیکری. داروخانه شبانه روزی ما تا صبح بازه.نقل قول:
من ساعت 3 نصف شب رفتم درمانگاه . گفت چرا الان میای... گفتم مگه شما امدی. من اومدم. کارتو بکن
صاب نداره محله ی ما (sm25)
رفتم میوه فروشی 2 کیلو پرتقال گرفتم گفتم خاستم برم ژلوفن بگیرم تعطیله مگه شبانه نی
دست کرد جیب یه کپسول داد یه کم بهتر شدم (sm59)