شبیه سوارز نیست ؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
شبیه سوارز نیست ؟ (sm120)
آشناس اینگا یه ژا دیه هم بود ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست جدید چاوشی ...
ششاتو وا کنم بالاتر گذاشتم ..
بهنود فدوی جان ..
خداداد (sm120)
کاپیتان کلن در باشگاه سیگار می کشید
زمانی که در کلن بازی می کردم، کاپیتان ما تونی پولستر نام داشت که سیگار می کشید. او فوق العاده هم بازیکن محبوبی بود، اما سیگار می کشید. حتی در محدوده باشگاه که تابلو زده بودند در صورت سیگار کشیدن هزار مارک جریمه می شوید، هم او سیگار می کشید و برایش مهم نبود چه اتفاقی می افتد
کاپیتان اتریش در جام جهانی 98 (sm120) پای چپش دیوانه کننده بود سنگین شوت میزد البته تو فوتبال 99 (98) (sm2) شماره 19 (sm120)
بگو ماشالله حافظه (sm2)
کاسانو (sm19)
" من آدم دردسرسازی هستم و هیچگاه هم نخواستم از این فاز خارج شوم. میتوانستم در سیاره دیگری بازی کنم؛ ولی من مشکلاتی داشتم مثل اینکه نمیخواستم تمرین کنم یا دوست داشتم هر طور دوست دارم غذا بخورم و اینگونه خودم را نابود کردم. من در بهترین باشگاههای جهان مثل رئال مادرید، اینتر و میلان بازی کرده ام. اگر تفکرم شکل دیگری بود، شاید در ماه فوتبال بازی میکردم. میتوانستم مثل مسی و نیمار شوم من و فرانچسکو توتی در خیابان فوتبال بازی میکردیم، بین ماشینهای پارک شده میدویدیم تا توپ بگیریم. امروزه همه چیز برنامه ریزی شده است و همه پای آیپد و بازیهای ویدیویی هستند. فوتبال نباید یک تفریح باشد، بلکه شور و انگیزه میخواهد. در ایتالیا من فقط سقوط را میبینم. سازمان یافتگی وجود دارد؛ ولی استعدادی نیست. بازی های سری آ حوصله من را سر میبرد، ترجیح میدهم یک نفر را در پارک تماشا کنم." (sm2)عالی (sm2)
عالی ... نگاهمون به زندگی عوض شده خیلی عوض شده
ساعت 8صبح است اما قیافه ها ساعت 11 شب را به تو نشان می دهند و انگار همه دست جمعی از صفحه حوادث روزنامه بیرون آمده اند
تو گاوترین خری هستی که به عمرم دیدم .. (sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
به نوشته روزنامه دیلی میل، گفته شده که کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی در آزمایشگاههای خود در حال کشت آبله، وبا و سیاه زخم است و کارشناسان بر این باورند که به دنبال هدف قرار دادن سربازان آمریکایی است
گامبو میخواد بیولوژیکی بزنه پناه بگیرید (sm2)
فوکی شقد موزیک زدی ..
- بهاری: محسن چاوشی انتها ندارد
موزن درد نداره موزن کوفت نداره ول کنین دیگه ..
چپ و راس مظلب میاد .. :l
حضرن استاد رضا یزدانی بی نظیر تشریف دارد ... (sm50)
از در عقب ..
بمیر ، فقط بمیر ...
چرا نمیمیری ، چرا نابود نمیشی ، چرا منقرض نمیشی ،
چی میخوای از این کره ی خاکی ...
(sm50)
گفت، مهمل، شنفت، مهملتر
قول، بیپایه، فعل، موهن شد
آمد امّا چه سود؟؟؟ آمدِ او
با شبِ رفتِ من مقارن شد
-مانده تا «فتحه» جا عوض بکند-
»کاف» مفتوح و «سین» آخر من!
کاش می شد به «فتحه» مؤمن ماند!
کاش می شد به «ضمّه» خائن شد!
»کاف» مفتوح و «سین» ناکس من!
غیرممکن ترین محال جهان،
اجتناب از تو بود و مدّتهاست
اجتناب از تو نیز ممکن شد
نه به رعنایی تو چشمی داشت؛
نه به معنای تای تأنیثت؛
ماندهام قلب کاردخوردهی من
به کجاوندی تو مؤمن شد؟
وسط جملههای دستوری،
نقش مفعولی تو مطلقتر!
ای که گاهی مسکّنی کوتاه
ای که عمری عذاب مزمن شد!
سگ اصحاب کهف هم بودی،
نفس حقّم آدمت میکرد
به تف و لعنتی نمیارزد
نورِ چشمی که کورباطن شد
»فتحه» و «ضمه» جا عوض کردند؛
هزل بگذار و جدّ از او بردار*!
«کاف» مفتوح و «سین» ناکس من،
کاف «مضموم» و «سینِ ساکن » شد ... (sm50)
علی اکبر یاغی تبار ... (sm1)
تنهایی ماله منه دلم که دم نمیزنه آدم
عاشق سر یه چیز کوچیک که بهم نمیزنه
شبگردی کار منه غصه شبا یار منه
آدم عاقل که عشقشو از دلش آخه خط نمیزنه
از قصد که بشم سرمست
پرسه میزنم تو کوچه پس کوچه های شهر
هنوز عشقت هست نذار بره از دست ... (sm50)
مسی و 222 میلیون یورو (sm120)
مسی و هوادارا (sm120)
پیکاسو (sm19)
(sm168)
دانلود مراسم و حواشی ..
نود (sm120)
در گزارشی با شیث رضایی، علی علیزاده و مهرزاد معدنچی گفتوگوی جذابی انجام گرفت و به دربیهایی که آنها گلزنی کردند و همچنین مقصر بودند، پرداخته شد.
- شیث رضایی: در اولین دربی که بازی کردم، پنج مدافع داشتیم و اصلا قرار نبود در لیست 18 نفره مسابقه باشم اما یک محروم داشتیم و علی انصاریان در دقیقه 45 مصدوم شد که من به زمین رفتم و گلزنی هم کردم؛ در آن دربی که دقیقه 89 گل خوردیم، رضا نورمحمدی تکل نزد و علیرضا حقیقی از زاویه بسته گل خورد ولی من مقصر شناخته شدم که بعد از آن بازی هم من را اخراج کردند. از آن دست بازیکنانی نیستم که بگویم شب شما بخیر و به همین دلایل از پرسپولیس اخراج شدم؛ بازیکنی میشناسم که اسم بچه خود را اسم سرمربی تیم گذاشته است.
- علی علیزاده: پس از آن دربی که دقیقه 4+90 به زمین رفتم و یک دقیقه بعد پنالتی دادم، من را با ماشین شخصی از ورزشگاه بردند؛ در رختکن آقای قلعهنویی حرف بدی به من نگفتند ولی نگاه کادر فنی و بازیکنان به من کاملا تغییر کرده بود؛ در آن صحنه که پنالتی دادم، آمدم با آرنج به صورت سپهر حیدری بزنم که ضربه سر علی کریمی به کف دستم برخورد کرد و پنالتی اتفاق افتاد.
حالا همه با هم : سال هشتادو نه تو دربی شصتو نوووو شیث رضایی دنبال فرهاد بدوو آی بدو آی بدو آی بدو آی بدو بلندددددددددد آی بدو آی بدو آی بدو آی بدووووو شیث رضایی با گل فرهاد برو آی برو آی برو آی برو آی برو آی برو آی برو آی برو (sm120)
هند علیزاده رو خوب یادمه (sm120) در آن زمان ما مشغول فحش دادن به اردشیر خان و متهم کردن وی به تبانی بودیم (sm2)آقا میخوان مساوی بشه بله داداش بله (sm2)
معدنچی که تکرار نشدنی بود (sm2) فرقی نداشت در همه حال تقصیر کی بود ؟ معدنچی (sm2)عاشقتم سلطون تکرارنشدنی(sm2)
ولی خوبه تو مملکت ما همیشه دنبال مقصریم که همه چیزو بندازیم گردنش (sm120)از گذشته تا امروز (sm120)قبل انقلاب که همه تقصیرات گردن داریوش بود (sm2)عطسه شاهنشاه آریا مهر تقصیر کیه ؟ داریوششششششش (sm2)خانم گوگوش میخواد طلاق بگیره مموت قربانی میگه تقصیر داریوشه بهروز میگه بابا منم . واسه تو که نارجنک خریدم بزار اینو یه چاقوش بزنم دلم خنک شه که ما هر چی میکشیم از داریوشه (sm2) فقط وقوع انقلاب تقصیر داریوش نبود که اونم حاجی مایلی دنبال اسنادشه (sm2)
بعد از انقلاب هم همه تقصیرات گردن کیه ؟ آخونداااااااا و آمریکا(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm77)(sm2)
آقا خبر نداری نزن چیه آخه این (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm170)(sm10)
آشتیانی (sm74)باز سلطون میره امجدیه (sm74)