تو استادیو نشسته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا داره ایتمشُ پخش میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
تو استادیو نشسته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا داره ایتمشُ پخش میکنه
زر نزن دان کن ..نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کستنگ (sm2)
اینقد اسم اینو نیارین من یجوری میشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشک از چشاش راه افتاده بود یک وضعیا (sm2)نقل قول:
ممد علیزاده(sm2)
(sm74) بس که با احساسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لوریس : من 17 18 بار تو زندگیم عاشق شدم (sm120)
الی اون ایدزی رو بچس بسته ..
ساعتو جلو عقب نمیکنن ؟