اقا ی روز دارم با 3 گیگ.تو این ماه حجمی هم نخریدم
باید مصرفش کنم ایا
از مخابرات قبلا استفاده هم نمیکردی میموند
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا ی روز دارم با 3 گیگ.تو این ماه حجمی هم نخریدم
باید مصرفش کنم ایا
از مخابرات قبلا استفاده هم نمیکردی میموند
حالا کار به این یه هفته ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظور من بعد از اینکه چراغت روشن بشه دیگه حداکثر تا 48 ساعت باید وصل بشه طبیعتا ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm23)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث 4 ترابایت (sm2)
سیستم به رخ من میکشین (sm142) بیاین جلو یکی یکی (sm120)البته همون اول بگم پنج یا شش سال میشه ویندوز عوض نکردم(sm2)
گیم یا چورن ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا از سیستمت استفاده میکنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون نره غول کیه اواتارت (sm77)
خدارو شکر تنها چیزی که تو هاردم نیست همون چورمه (sm59)نقل قول: