تو ورزش سه شایعه کرده بودن رویس نمیخواد تمدید کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ این تمدید کنه بخندیم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو ورزش سه شایعه کرده بودن رویس نمیخواد تمدید کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ این تمدید کنه بخندیم (sm2)
تو ورزش 3 رو نمیشناسی بهترین کارشناسای 2 دهه اخیر فوتبال ایران مطالبشونو مینویسن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استدلالشون اینه(sm30)
ونگر پس از شکست آرسنال در زمین دورتموند،انگشت اتهام را بسوی سانچس نشانه رفت و در بازی مقابل استون ویلا او را از زمین بیرون کشید و از چمبرلین استفاده کرد.(sm2)(sm30)
اي همدم روزگار چوني بي من
اي مونس و غمگسار چوني بي من
دیگه بچه 5 ساله هم میدونه سانچز هنوز تو هوای لالیگاست و با جزیره و تاکتیکهای ونگر مچ نشده (sm2)نقل قول:
لاشی من خودم اصن اخبارایی که میزارن قبول ندارم(sm98) یه مصاحبه از مورینیو دو سال پیش گذاشته بودن به پپ فحش داده بود یه طرفدار بارسا 12 ساله نوشته بودش از عقده زیادش به مورینیو یعنی خواست منفورش کنه از طرف اون به همه فحش میداد(sm2) بعدش سریع پاکش کردن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
این که حقیقته رویس 2 ساله هی میخوان قراردادشو تمدید کنن قبول نمیکنه(sm98)نقل قول:
ولی مقصدش شده جز بزرگ ترین معماهای تاریخ فوتبال(sm98)
احتمالا سر از بایرن یا منچستر دربیاره(sm120) شایدم خودمون(sm120)
يا خدا اينو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمدید میکنه اما تابستون جدا میشهنقل قول:
فقط برای اینکه پولی به دورتموند برسه تمدید میکنه
لنگ میخواد گوییدتی رو بخره(sm30)
سیتی بخاطر اینکه نمیخواد از دستش بده هر سال قرضش میده به تیمای اروپایی حالا ورداره بیاد لنگ اونم از شیخ منصور بازیکن بخری(sm2)خود لنگم 100 میلیارد بدهی داره(sm2)