واقعا سگ رو سگ بند نمیشه(sm2) مال شیکم گنده خوردن نداره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا سگ رو سگ بند نمیشه(sm2) مال شیکم گنده خوردن نداره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد اسی سگی افتادم ...(sm2)یعنی هنوزم هستما ولی بسیار ناچیز و قابل اغماز ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چرا من بعد از گذشت 6 ماه باید بفهم که استاد سندی کاپی کرده ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 9 دوپامینه رو از you are not alone مدرن تاکینگ کاپی کرده ...(sm120) جالبه اورتور با عمو پورنگ شروع کرده که مثلاً کسی نفمهمه کاپی کرده ...(sm2)
ترک 22 برات همیشه وقت دارم جسارت بسیار بسیار بزرگی کرده از آهنگ i will follow you مدرن تاکینگ کاپی کرده ... چطور جرات کردی ...(sm142)(sm120) این آهنگ قرص خواب منه ...
کچل کاپی کار ...(sm120)
اغماض(sm120) اسی سگ پز(sm120)نقل قول:
نقل قول:
بویایی هم معمولا از کار میافته که در مورد تو اینطوری نبوده. از من تا چند ماه بویایی م بسیار ضعیف شده بود جوری که بوی عرق تن خودم را احساس نمیکردم بوی ادکلن هم فقط همون اولش که اسپری میکردم متوجه میشدم بعدش مرخص میشدم (sm120)
درسته ... خیلی ها حرفش که میشه از چین و چینا بد میگن اما همینا میرن ماشین چینی هم میگیرن تو اروپا خیلی خیلی فروششون پایینه با اینکه مدلهای زیادی را عرضه کردن
قربانت ممنونم احسان جان (sm111) (sm19)نقل قول:
قربانت ممنونم حسین جان (sm111) (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) چرا من باید اغماض رو با ز بنویسم ...(sm25)(sm120)فشار کاری اینه ...(sm120) سگ پز هم خوبه ...(sm2)نقل قول:
آره بویایی رو شنیده بودم قبلاً ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اروپا ماشینای چینی رو تحقیر میکنن حتی تو تلویزیون و رسانه های رسمی ... دو سه سال پیش یه مستند پربیننده بود در مورد اتومبیلرانی که تو همه جای جهن پربیننده بود توش رسماً ماشین چینی رو مقایسه کردن و گفتن که به درد نمیخوره ...
(sm176)
شادمهر با همین فرمون جلو بره صداش شبیه شهره آغداشلو میشه ... خیلی لوله پولیکا شده ... تا دو سه سال دیگه شادمهر آهنگ میده میگن الکس یولیگ آهنگ داده ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش میشد حنجرش را عمل میکرد صداش مثل قبل میشد...ولی تو اجرای بی احساس که با پیانو زده صداش بد نیستنقل قول:
هلیم خوب کجا بخوریم؟ آدرس بدین!(sm181)