@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتا بخیه خوردی بخاطر دیشب (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتا بخیه خوردی بخاطر دیشب (sm2)
زیاد زر میزنی خشی (sm2)
کاری نکن به صادق بگم عکس ک.یرشو برات بفرسته از ترس شب جاتو خیس کنی تازه اون عکسه وای به حال اینکه بیاد بزاره چونت (sm2)(sm30)
(sm50)
بو ک...ون میاد (sm51)
ن عزیزم هیچ ک.ونی به اندازه تو و اون میلاد لذیذ نیست (sm2)طفلک داشت گریه میکرد میگفت ک.ونم میخاره منم رفتم براش برطرف کردم (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق اون مارتو بنداز گردن این خر کیف بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری نکن بش بگم یه حفره در پشتت به اندازه غار باز کنه که آدم با کله هم بره توش (sm2)
به روی دلبری گر مایل هستم
مکن منعم گرفتار دل هستم
خدا ساربون آهسته میرون
که مو وامانده این قافل هستم ... (sm81)
میترسم نیشش بزنه آخه وحشیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لحظه امیر اومد داخل تاپیک یه سری تکون داد و رفت (sm2)
(sm30)