اعصابمون رو به ما دادن (sm102) اگه توپ امیری یکم اینورتر بود (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
اعصابمون رو به ما دادن (sm102) اگه توپ امیری یکم اینورتر بود (sm81)
اونکه مهدی بود (sm120) 102030نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پورعلی گنجی بعد گلش ماتیکی شده بود (sm2)
داور بازی بدبخت دیگه فک کنم خیس کرده تا الان ..
الان ایرانی جماعت دارن براش !!!! (sm2)
زیاد اهمیت نمیدم به این چیزانقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غم و غصه به اندازه کافی داریم خودمون(sm50)
ها اسمشو نمیدونستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم این اسمش اکبره گفتم شاید همون دیوانس(sm120)
اره بخدا ناخونمم شکست الان دوست دارم گریه کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وسعت غمت تو لوزالمعدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا بیاد بالانقل قول:
سه هقته طول میکشه (sm172)
از حقیقی انتظارم بیشتر بود (sm50)
اخینقل قول:
دیدی حق دارمنقل قول:
من اولش به داداشم گفتم چپ پا ها خراب میکنن گفت چه ربطی داره (sm172)کلا چپ پاها پنالتی زن نیستن
نه(sm120)نقل قول:
حقیقی که مصدوم شد دقیقه ای به بار بابام میگفت واسه سلامتیش صلوات (sm2)تو پنالتی ها هم همه دعا گو (sm120)اصن فضا منو یاد دوران انقلاب انداخت (sm120)
پورعلی گنجی (sm19)
(sm120)اخیش حذف شدیم راحت شدیم دیگه استرس نداریم
فحشارو آماده کرده بودم بعد بازی نثار دادمرزی کنم اون یکی اومد واس اخبار (sm3)
این از سخنان منه تو چرا اسکی رفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امارات 1 - ژاپن 0 (sm120)
(sm2)
فرض مثال قهرمان میشیدیم وقتی فوتبالمون اینه چه فایده ای داره ؟(sm50)
گلامون رو تو این تورنمنت کسایی زدن که ملت خودشونو جر دادن که باشن مثل جهانبخش ,سردار ,وریا ,پورعلی گنجی ,پیام و امثالهم(sm50)
توپ تانک فشفشه داور خیلی بی ادبه
خدا کنه ژاپن حذف شه بعدش بگیم این تورنمنت بزرگان حذف شدن (sm2)
(sm50)
اقا جان عزیزتون به این سوال من پاسخ بدین..چرا هر این پا اون پایی به ما میرسه فوتبال بازی،میکنه در حد لالیگا؟(sm98)
داور سرمونُ برید اونا که 3 تا رو شاخشون بود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیر برنامه های داوید دخیا، دروازه بان تیم منچستر یونایتد اشاره کرد، که شاید هدف رئال مادرید تا پایان قراردادش در اولدترافورد نماند، چرا که "چیزها هر پنج دقیقه تغییر می کنند".(sm50)
سرمربی عراق قبل تورنمنت گفته بود یونس محمود حق نداره پنالتی بزنه چون چیپ میزنه (sm120)
ولی خارج از اینا که ساختار نداریم و فلان و بهمان ولی باخت به این قزمیتا که هیچی ندارن خیلی زور داره
بت گفتم زیاد امید ندارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داور به کنار پنالتیاشونو ببین یا تو خود وقت اضافه انگار نه انگار عراقه ادم شک میکرد اصن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمشون گرم فک نمیکردم 2 بار برگردن میبردیم چه بازی میشد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببند(sm59)نقل قول:
امیر این توپُ دادن زمینُ برداشتن یه تاکتیک پذیرفته شده تو دنیاس ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثالش رئال و بایرن پارسال ....(sm118)
(sm25)
الکی رفتن تو لاک دفاعی اینا مالی نبودن دیدی که سه تا حمله نکردیم که سه تا زدیمنقل قول:
در کل راضیم از تیم رفتن کیروش هم اشتباهه هر چند موندنش هم زیاد تغیری به تیم نمیده (sm50)
دروازه بانا هم اسکل بودن همون 2 تا که ایران نزد کاملا برعکس پرید ...بدشانسی بود دیگه(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش حقیقی مصدوم شده بود یکی از بازیکنا وامیستاد(sm120)
یاد 2004 افتادم ولی یه جور دیگه (sm50)نقل قول:
بریم یه کوفتی کوفت کنیم(sm27)
منم گفتم اگر ایران نمیچپید دفاع نتیجه بهتر میشد...حالا فردا منتقدا میگن ما 10 نفره هم از آسیا سریم(sm120)نقل قول: