نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالب بود تقریبا.ما بریم نهار که داریم میمیریم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالب بود تقریبا.ما بریم نهار که داریم میمیریم
ایشالا که ببریم .من سر کار با اینترنت پر سرعت آنلاین می بینم.گل چهارم امارات که نشون داد اونل مدعی اول صعودن نه مانقل قول:
بله ایشالا امروز ببریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم با اینترنت نیگا میکنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت جواب خودتو میدی (sm2)نقل قول:
بله ایشالا امروز ببریم
ﻋﺮﺑﺴﺘﺎﻥ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩ ﺣﺎﺿﺮ ﺍﺳﺖ ﻗﯿﻤﺖ ﻧﻔﺖ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺑﺸﮑﻪ ﺍﯼ 250 ﺩﻻﺭﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺩﻫﺪ ﻓﻘﻂ ﺟﻨﺘﯽ ﺭﺍ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﺑﺪﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻣﻠﮏ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ ﺑﺎﻃﺮﯼ ﺑﻪﺑﺎﻃﺮﯼ ﮐﻨﻦ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا مورد داشتيم دختره فهميده لاين داره فــــ.يلتر ميشه، پست گذاشته:
.
.
.
.
.
.
.
.
مقام قضايي عجقم ، چلا ميخواي لاين و فيــــ.لتر كني ، قلبونت بلم ، اگه لاين وفـــ.يلتر كني منم جوجو ميشم جيك جيك ميتونم، بعد ديگه چطوري بگلدم دنبال شوهر؟؟؟؟
گفته ميشه اون مسؤل قضايي ٩٠ ضربه چاقو به خودش زده و در آخرين لحظات عمرش فيــــ.لترينگ لاين رو برای همیشه كنسل كرده...
الان دستشویی بودم، حاضرم قسم بخورم آخرین کسی که اینجا بوده ،با آب سیفون غرق شده ....
چون دمپایی ها انقدر از در دور بود ،که امکان نداره کسی برگشته باشه. :|
ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﯽ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﯼ ...
ﺩﺭﺩﺕ ﻫﻢ ﻧﻤﯿﺎﺩ !
ﺍﻣﺎ ﺗﺤﻤﻠﺶ ﻭﺍﺳﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺘﻪ .
وﻗﺘﯽ ﺑﯽ ﺷﻌﻮﺭﯼ ﻫﻢ ..... ﺩﻗﯿﻘﺎ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭﻩ !!!
یارو شب عروسیش دم در حجله بهش میکن چرا نمیری داخل پس
میگه این پسر عمومون داشته میرفته یه تعارف بهش زدیم رفته تو دیگه نمیاد بیرون لاشی
معلم:بچه ها این دستگاه گاو سالم رو میبلعه واز طرف دیگه سوسیس تحویل ميده
شاگرد:آیا دستگاهی وجود داره که برعکس کارکنه
معلم:بله،دستگاه تن.اس.لی مامانت،که سوسیسو میگیره وگوساله ای مثل تو رو تحویل میده
ﺗﺴﺖ ﻫﻮﺵ ﮐﺎﻣﻠﺶ ﮐﻦ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﺑﻠﺪﯼ؟ . . . . .
ﮐﻔﺘﺮ ، ﻣﻔﺘﺮ
ﺩﻓﺘﺮ ، ﻣﻔﺘﺮ
ﭘﺸﻪ ، ﻣﺸﻪ
ﺻﻨﺪﻟﯽ ، ﻣﻨﺪﻟﯽ
ﮐﻮﭼﻪ ، ﻣﻮﭼﻪ
ﻗﻤﻪ=
استاد دانشگاه رشته پزشکی در حال کشیدن آل.ت زن بود تا بتونه از روش درس رو توضیح بده .
یهو دختر تهرانیه میگه: استاد اینجاش مشکل داره خراب کشیدی ! استاد هم که. اﺯ ﺧﺠﺎﻟﺖآب شده بود دوباره کشید.
یهو باز دختر تهرانیه میگه: استاد اونطرفش خرابه.
ناگهان نوید از ت.ه کلاس داد میزنه: خانم ک.س شما مشکل داره و گرنه استاد خودش چهل ساله ک.س.کشه
ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺷﺐ ﺩﻳﺮ ﻣﻴﺎﺩ ﺧﻮﻧﻪ ﺯﻧﺶ ﺩﺍﺩﻭ ﺑﻴﺪﺍﺩ ﻣﻴﻜﻨﻪ
ﻣﻴﮕﻪ ﺍﮔﻪ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﻣﻨﻮ ﻧﺒﻴﻨﻰ ﭼﻪ ﺣﺴﻰ ﺑﻬﺖ ﺩﺳﺖ ﻣﻴﺪﻩ ؟
ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺑﺎ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻰ ﻣﻴﮕﻪ ﺧﻴﻠﻰ ﻋﺎﻟﻰ ﻣﻴﺸﻪ !
ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﮔﺬﺷﺖ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺯﻧﺸﻮ ﻧﺪﯾﺪ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﮔﺬﺷﺖ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺯﻧﺸﻮ ﻧﺪﯾﺪ ﺭﻭﺯ ﺳﻮﻡ ﻫﻢ ﮔﺬﺷﺖ ﺑﺎﺯﻡ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺯﻧﺸﻮ ﻧﺪﯾﺩ ... . . .
ﺧﻼﺻﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻭﺭﻡ ﭼﺸﻤﻪ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪ ﻭ ﺗﻮﻧﺴﺖ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﻪ ﭼﺸﻢ ﺯﻧﺸﻮ ﺑﺒﯿﻨﻪ(sm25)
تنها راهش اینه که همه بریم از پست های امیر نقل قول بگیریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نویدمیگن: پطروس كی بود؟
میگه:یه كودك فداكاربود كه وقتی گرگ به گوسفنداش حمله كرد پیراهنشو آتش زد و رفت زیر تانك
و انگشتشو كرد تو سوراخ ك.و.ن كوكب خانم، بعد قطار ايستاد و خرمشهر آزاد شد
نقل قول:
وزیر دادگستری: بحث فیل.ترینگ واتس آپ، لاین و تانگو فعلا در دستور کار نیست
یارو به رفيقش ميگه : چجوري اين زنارو بلند ميکني ؟؟ رفيقش ميگه : بشين تو ماشين تا يادت بدم ...
رفيقش نزديک به يه دا.ف توپ ترمز ميکنه و ميگه : خانمي معين جديدرو گوش دادي ؟؟؟
زنه با عشوه ميگه : نه ميگه : بيا بالا با هم گوش کنيم! زنرو ميبرنو کارشو ميسازن ؛
فرداش طرف ماشين رفيقشو ميگيره ، ميره جلوي يه دا.ف جيگر ترمز ميکنه
ميگه : معين جديدرو گوش دادي؟ زنه با عشوه ميگه : نه ميگه : يه وقت گوش نديا !! مي.کُ.ن.نت
یه روز آفتابی یه خانم انگلیسی روی عرشۀ کشتی در سواحل مکزیک به دریا نگاه میکرد
که ناگهان انگشتر الماس گرانبهایش از انگشتش سر خورد و افتاد توی آب و زن با ناراحتی این سفر را سپری کرد.
پس از 15 سال که به شهر مکزیکو سیتی رفته بود در یک رستوران کنار ساحل سفارش خوراک ماهی داد،
وقتی داشت ماهی رو میخورد یه جسم سفت و سخت زیر دندونش حس کرد...
و وقتی در آورد دید . استخوان ماهیه . .
نکنه فکر کردی انگشتره قوه تخیلت تو حلقش
اقا یه نکته کلفت خدمتتون عرض کنم این پستا رو با فونت کوچیک میزارید به شخصه نمیخونم اصلا , بزرگش خوبه (sm120)
شانسم اوردید داشتم تشکر میزدم یه لحظه خورد گزارش :)) این دکمه ها چرا نزدیکه به هم :))
آقا رفتم حموم خونموم دیدم بابام عکس گلشیفته رو زده به دیوار حموم
زیرش نوشته پسرم اگه مردی با این ج.ق بزن..... اصن ادم میبینتش میخابه(sm50)(sm74)
ﺑﻪ طرف ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ﺧﺎﻃﺮﻩ ﺩﺍﺭﯼ؟ ﻣﯿﮕﻪ ﺣﺮﻓﺸﻢ ﻧﺰﻧﯿﻦ ﺣﺎﻟﻢ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ،
ﻣﯿﭙﺮﺳﻦ ﭼﺮﺍ؟ ﻣﯿﮕﻪ ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﺩﺍﯾﯿﻢ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ
ﭘﺪﺭﺳﮓ ﺗﺎ ﻋﺮﻭﺱ ﺭﻭ ﺩﯾﺪ ﺭﺍﺳﺖ ﮐﺮﺩ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺗﺎﺑﻠﻮ ﻧﺸﻪ ﻣﻨﻮ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺭﻭ ﭘﺎﻫﺎﺵ
خیلی درشت بود نکته آرمین ؛ منم با فونت درشت برای جک بیشتر حال میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا اونایی هم که گزارش میدن اشتباهی میزنن ... (sm25)
گفتگوی دو کلاغ قبل از مسافرت:
کلاغ نر: غار
کلاغ ماده: غاررررر؟؟؟
کلاغ نر: پ نه پ هتل شرایتون
داستان سکـــ.سی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
..
.
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
؛
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
بیــ.لاخ...دیـــ.وس
بری جـــ.ق بزنی گناهش پای منه؟؟ دیــ.وس جـــ.قی...
سریع تو دهنش تف جمع میکنه کـــ.سخل
لذتي كه در گفتن سيبيلو به يه دختر 18 ساله هست در دادن فــ.حش خوار مادر نيست ........!!!
(sm120)نقل قول:
نه خوب بعدش میشه کنسل کرد منم کنسل کردم
خدا قوت غیور مردان (sm10)
آره دادا لغو میشه ؛ اما خب یه سریا میگن حالا که تا اینجا اومدیم بریم تا تهش ببینیم چی میشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرمین بچه کجا بودی چند سالت بود رفیق؟
یه روز یکی ازدوستام بابغض بهم گفت خیلی دلم گرفته,خیلی دلم پره
.
.
.
.
.
منم بهش گفتم من یکی رو میشناسم که شمارشوبهت می دم باهاش درد دل کن ولی اسم منونیار اون هم خیلی خوشحال شد گذشت تافردا دوباره دیدمش گفتم چطور شدزنگ زدی دیدم افتاد دنبالم میگه خیلی نامردی شماره تخلیه چاه وفاضلاب رو بهم دادی؟
منم بهش گفتم مگه نگفتی دلم پرشده
(sm2) دهنتنقل قول:
20 - کرمان / شما هم اگه میشه بگو من نمیشناسم کسیو :| (sm25)
نه نمیشه باید خواهش کنی (sm70)نقل قول:
صابر 25 انزلی ؛ ببین از کی خوشت میاد تا بهت معرفیشون کنم (sm59)
(sm70)نقل قول:
خوشبختم صابر جون (sm10) این تالار مگه دخترم داره ؟ (sm81)
فدا داشم ؛ داره خو مثن که چی؟نقل قول:
دنبال دختر بازی هستی اومدی اینجا ها ها ها؟
تو اتوبان داشتم لايي ميكشيدم يه زانتيا اومد كنارم گفت: داري لايي ميكشي؟
گفتم نه دارم واست عربي ميرقصم.
گفت كنترل نامحسوس ام
بزن بغل شاباشتو بدم
اقای ریواس تشکر بابت گرم نگه داشتن تالار