نه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من باید چاکار کنم موندم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما خوشحال بودین حالا گریه چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بقیه بچه ها بپرس شاید بدونن (sm50)نقل قول:
کسی نیست بهم راهنمایی کنه شما بگید از کی کمک بگیرم
(sm81)/
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm118)
- (sm50)
(sm50)
میثم تویی؟ (sm51)
Yes I'm
For You Sahand (sm10)
سلام میثم کجا بودی ؟ I missed you
(sm81)(sm50)
سلام (sm50)
Also(sm10)نقل قول:
زیر سایه رامی هستیم (sm66) خیلی میخوامت رامی Sweden (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)
ساسان، صابر، هادی، علیرضا بقیه کجان پس؟
خوابن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامی میدونی چرا بن شدم؟
(sm120)
داش میثم خوش اومدی(sm127)
این آلبوم ها رو دانلود کردی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله میدانم (sm2)
درضمن این فیلمم گذاشتم اگه خواستی دانلود کن . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)(sm2)
فدایی داری داداش ساسان عرض ارادت داداش ما که قابل نیستیم کل بردارن بسیج و سـپاه و حوزه فول آپشن خرتن سالار (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها راستی یادم رفت بگم , خوش اومدی. (sm127)(sm2)
نمیدانی پسرم نمیدونم خب علت چیست جوان؟(sm2)نقل قول:
با مکارم محشور بشی (sm2)(sm2)نقل قول:
چاکرتم انصافا دلم برات تنگ شده بود داداش(sm127)(sm10)نقل قول:
اخه چرا همش بن م ی شی(sm120)
واشر سر سیلندر سوزوندم پسر (sm93)نقل قول:
باز بن میشی , نگو از این چیزا (sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)(sm2)به این علتنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش ساسان یوزرت جوری به آدم روحیه میده که اگر یک ارتش جلوم باشه باهاش یه تن میجنگم مرد
سالار انجمن ساسان خان
عروس انجمن رامی
(sm2)(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
نیمه فعال شدم امروز (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل به دل راه داره سالار.
تو دوستی فقط دل اکبر کوسه به دل علی شله راه نداشت (sm120)
آخی بالاخره اومدی تو جمع درجه دارها اصلا برای خودم هم افتاد داشت داشتم با یه کاربر جدید دوستی میکردم (sm70)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
دادا من نوکرتم شرمنده نکن
داداش گل ما هستی اما شما هم ی ذره رعایت کن عزیز
ک و ن لق همشون خودتو عشقه(sm10)
نقل قول:
تو برای من فوقِ حرفه ای هستی (sm10)
تو برای من عزیز هستی . داش صابر گل . درضمن ممنون بابت آلبوم (sm127)(sm127)(sm10)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دگه اپل اى دى هم نمى شه ساخت، اين شير تو اين اپل
طرف داشت چرت میگفت آمپر چسوبندم نتونستم خودمو نگه دارم (sm50)نقل قول:
چشم دیگه با این بی مایه ها بحثی در کار نیست.(sm127)
ولی گوه زیادی بخورن قهوه ایشون میکنم (sm2)