(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
اسی تمام آلبوم ها و آهنگ های منتشر نشده ، ضبط نشده و حتی ساخته نشده موسیقی لس آنجلس رو داره (sm2)تهدیدش کنی تراک لیست هم داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستمو بالا گرفتم(sm29)(sm120)
اژانس دوستی ... حسین پناهی (sm74)(sm127)
با شکست مقابل خیرونا تیم اول شهر مادرید به شخص بنده 84 هزارتومان ضرر وارد کرد ...
(sm2)اینو عسک بگیرین بزنین پای دیفالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخبار واصله از ابراهیم
سیگار جوابگو نیست !
نقل قول:
به شخصه برای من 70تومن سود داشت(sm120)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که میدونی من کزابم چرا هی به رخم میکشی (sm81)(sm120) نوستراداموس پیش من کم میاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلاً هم گفتم : با روح جان ، لس آنجلس زیر پای من است (sm2)
امروز یه قسمت سریال تی وی دیدم مرحومه جان جانان عسل بدیعی توش بود باز خراب شدم
این معلوم شد بالاخره چرا مرد خودکشی دارو مسمومیت غذایی ؟ لامصب یه خبر درست منتشر نمیکنن تو این مملکت
بیا آلاسکا هم که همیشه آمادس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان این عمو داریوش ما نمیخواد البوم بده؟ خبری نداری(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی بالای 100 تا خبر اختصاصی برای اولین بار زدم اینجا (sm120)خیلی نامردین (sm81)(sm120)
با همتون قهرم بی تلبیتا (sm27)(sm120)
فعلاً خبری نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
(sm98)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی غیر از این انتظار نمیره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو اینو منم می دونستم ک(sm81)نقل قول:
زرتشتی از زرتشتی حمایت میکنه (sm2)
این سپنتا هم الکی الکی معروف شد (sm120)
حالا چون شمایی یه تک آهنگ تو راهه احتمالاً دی ماهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین خیلی فشار آوردم به خودم اینو پیش بینی کردم قدردان باش (sm2)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دم شما گرم همینو می خواستم(sm2)نقل قول:
قدردانم(sm10)
(sm81)
نمیشه یه روز از این خبرا نشنویم یاد اون کلیپ زدن پسر بچه افتادم نمیدونم دیدین یا نه خیلی معروف شد مادره انگاری جنوب شرق اسیایی بود با بچش رو تخت بودن اینو تا سر حد مرگ با بالشت میزد خیلی کلیپش سرصدا کرد اصن اونو دیدم تا چن هفته رو مخم بود تصاویرش
لعنت لعنت لعنت (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کوین اسپیسی گی هستش ! (sm1)
(sm50)
اخ اخ باری بارسا پاریس میخواستم ببندم دو دل بودم ... اگه بسته بودم ...(sm25)نقل قول:
نیکیتا صدای خوبی داره
(sm2)این پسره دیجی استایل چرا اینجوری حرف میزنه
(sm181)
تازه فهمیدی از اولشم خوب بود . آهنگ اولیش خوب نبود ولی دومی خوب خونده (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی مجید خراطهام چنین شعری رو خونده شادیها باهاش حال کردن .. :l
عشقم و بازی گرفتی من که باختم توام نبردی
برای من
دلكندن از اين ليوانِ آب
از جلای وطن تلختر است
و ديگر با هيچكس حرف نمیزنم
هوا گرم است و حوصلهی مباحثه نيست
من غمگينم
و همينكه بادی خنك به صورتم بوزد
هر حرفی را
قبول میكنم
(sm50)
واکنش عجیب هانیه توسلی به مرگ گربهاش! (sm74)
بیچاره گربه اش من اگر داشتم اینجوری میمردم (sm81)