نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو دماغ برو اگه اینطوره په چرا وارد پروفایلم شدی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو دماغ برو اگه اینطوره په چرا وارد پروفایلم شدی ..
جان خودت امیر این اواتارشو پاک کن (sm2)(sm3)
گاوه بیا تل یه شی برات بفرستم مهمه بدو ..
(sm19) عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا بخدا
من خودم تفاوتشونو چه با گوشی چه با لپتاپ چه ضبط ماشین حس میکنم (sm50) منتها نمیدونستم چطور بیان کنم ...
همون عادت دادن گوش به صدای سالم مطرحه ... تفاوت کاملا ملموسه ...
(sm120)
روز تسخیر لانه جاسوسی و مبارزه با استکبال جهانی و همچنین روز دانش آموز بر آحاد تسخیرکنندگان ، مبارزه کنندگان و دانش آموزان تهنیت باد
ای اکبر فروش ِ نامرد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر فروششششششششششش دست تو رو شده برام ... (sm2)
اختتامیه نمایشگاه مطبوعات (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول اینکه منظورم با شما و کار شما نبود ... قبلاً هم گفتم شما بدون هیچ چشم داشتی اینکارو میکنی ...حقیقت رو میگم و گفتم و خواهم گفت که اگه شما و این آلبوم ها نبود موزیک باران فعلی وجود نداشت ... حالا رابطه ما و بقیه مسائل بماند ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوم : من نظرمو گفتم و توهین در کار نبود ... وقتی هم که شکلک زدم ینی جدی نیستم همین !
سوم : نمیدونستم گوش دادن به آهنگ با کیفیت بالا درک و شعور شنیداری رو بالا میبره :))
چهارم : من گفتم ابله و نادان ؟! نظرمو گفتم همین ! ینی هر کی فلک گوش میده ابله و نادانه ؟!
پنجم : و من الله توفیق
فوتبال ایتالیا که افت کرد و وضعیت اقتصادی بهم ریخت مجبور شد بازیکن آشغال بگیره ... پول نبود بازیکنا هم نیومدن تو سری آ و کم کم نابود شد تموم شد رفت صلوات ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چینیا مثه آبراموویچ و عربا نیستن که الکی پول خرج کنن ... فقط در صورتی نتیجه میده که مثه چلسی سیتی پاریس سن ژرمن و ... پول خرج کنن ...
قیدیم میگفتن : بی مایه فطریه
مثه اینکه مُدلی که تو ویدئو فقط با تو عشقم شادمهر بازی کرده بالاخره خارج نشین شده (sm120) خو ضعیفَه زودتر مِرَفتی دِگَ (sm2)
ینی 9 ماه همه رو سر کار گذاشته بود (sm2)آرمین 3 بار تاریخ پخش داد (sm2)
یااللهههههههههه
از وقتی انجمن پرایوت شده ؛ در هنگام دخول به تاپیک یا الله میگم تا یه وقت الی جون سر لخت نباشه (sm2)
امروز چه خبره راهپیمایی شده ؟؟ (sm142)
(sm128)
نمیدونم چرا نمیتونم اتصال شر ایت برقرار کنم قبلا اینقد راحت بود
مورینیو در پاسخ به سوال میزان رشد منچستریونایتد از شکست سال گذشته در استمفوردبریج تا به امروز گفت:
شاید رشفورد دو سانتیمتر و اسکات مک تومینای 3 سانتیمتر!
(sm30)
سینجول 40 سال بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
ینی شی ینی شی ..
این چیه امیر کریمی خونده (sm25) اون حجم صدا کجا رفت (sm172)
آهنگ رضا یزدانی رو که پلی کردم یاد بازیهای میکرو افتادم (sm2)چند ثانیه اولش (sm2)
شبکه Netflix "کوین اسپیسی" را از سریال House of Cards اخراج کرد. ممکن است او در آخرین فصل سریال کشته شود و دیگر در Spinoffها حضور نداشته باشد
(sm54)
ینی بقیه پشم (sm2)
وی ادامه داد: تنها چیزی که مهم است، من هستم. من تنها کسی هستم که اهمیت دارم
قبلا ایکی ثانیه فایلها رو منتقل میکرد الان هر فایل رو 2 دقیقه چک میکنه لامصب بعد یهو میفرسته :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)فوتبالای فردا دیدن داره اوفنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد پاریس بیشترین خرج و کردن تو نقل و انتقالات منتها فرقش این بود تیمای دیگه مثلا 8 تا بازیکن خوب داشتن پولاشون و دادن 2 تا ستاره گرفتن و تکمیل کردن ترکیب ونقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی میلان 9 تا آشغال داشت و مدیرا مجبور شدن 11 تا بازیکن بخرن که تیم و از آشغالا پاکسازی کنن 220 تا هم پیاده شدن فصل بعد قراره فقط دو یا سه تا ستاره بخرن که تیم تکمیل شه من خوشبینم دوباره برگرده به اوج میلان که نباشه ایتالیا تو اروپا حرفی برای گفتن نداره
آخه به غیر از بونوچی خرید آنچنانی نداشتن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبال ایتالیا اگه میخواد پیشرفت کنه باید سهام باشگاه ها رو بفروشه به عربا که اول آوار برداری کنن بعد بازسازی
(sm168)
دیگه کسی نمونده که (sm2)
همه جوان هستن تا دو سال دیگه میشن ستاره های 100 میلیونی مدیرای ورزشی میلان گفتن برای خرید بازیکن بیشتر از 3000 بازی دیدیم و بعد تصمیم گرفتیم منم که بازیارو دیدم میگم حداقل 6 تاشون پتانسیل ستاره شدن رو دارن خیلی آینده نگری هست تو برنامه باشگاه همینجوری مثل عربا نبوده فقط چاه نفت خالی کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) دمی با کمپانی بازرس قرارداد بست
شوخی میکنی (sm77)
(sm2)
(sm2)
(sm120)
از اول خرسی بود برای خودش وزن کم کرده اومده رو فرم (sm120)نقل قول:
(sm2)
بعد از انتقادات تندی که به اهنگ یزدانی شد میلاد رفت تو افق محو شد(sm2)
هرکی گوش داد ریدنش گرفت..من که فقط 30 ثانیه ای که ممر تو تلگرام گذاشت گوش دادم عنم گرفت..دانلود نکردم(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]