نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت میگذرونیم دیگه (sm111)
(sm127)
راستی پهنای باند خطت رو نبردن بالا؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت میگذرونیم دیگه (sm111)
(sm127)
راستی پهنای باند خطت رو نبردن بالا؟
ببینم خوب باشی منم خوب میشم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو یه روح هستیم در 2 جسم (sm51)
نه بابا خراب شده هنوز همونه .. (sm74) سرعتم 400
یه بار زنگ زدم به پشتیبانی تهران گذاشت روی 8 مگابیت سرعتم شد 900 (sm81) بعد از یه ساعت دوباره برگشت به 400 (sm81)
گفتم جرا اینجوریه .. گفت زیاد اصرار کردی گذاشتم روی 8 مگابیت ولی بعد از 10 دیقه تا یه ساعت دوباره ریست میشه خطت برمیگرده به همون حالت قبل
به خاطر سرعتت روی 4 مگابیت بسته شده پهنای باند مخابرات مرکز شما سرعت رو فعلا محدود کرده از دست ما هم کاری ساخته نیست (sm3)
تف به این شانس هر جا رفتم بدبختی شد برام (sm9)
The Milky Way over a lone tree in the UAE desert. Sony A7R2, Zeiss 35 1.4.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف به این شانسم بره زیر گِل هر جا رفتم افتادم به بدبختی (sm9)
فقط هم کرمانشاه این مسخره بازی رو درآورده شهرهای دیگه تا 16 مگابیت میره سرعت (sm3)
(sm50)
staxripنقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
فدای محبتت بشم که اینقدر مهربونی، مرسی عزیزم (sm134)
که اینطور ... فعلا پس باید با همین سرعت سَر کنی تا مشکل مرکز مخابراتیتون ایشالا برطرف بشه
سرعت باز کردن سایتها خوبه؟ مث مخابرات قطعی و وصلی نداری که کانکشنت قطع بشه و مودم مرتب آی پی مختلف بگیره؟
آلبوم کاوه این ترک ها شعرشون به ترتیب بهتره از بقیه...
1. Koocheh
2. Khatereh Bazi
3. Khososi
4. 48 Saat
دم میثم یوسفی و حسین غیاثی گرم... (sm50)
کار به کجا رسیدنقل قول:
به نظرم MeGUi بهتره ..... چون staxrip کل CPU و رم و میکشه (کلا قاتل سیستمه ..... روی بعضی سیستم ها وسط انکود ریست میکنه چون دیگه cpu نمیکشه)
ولی MeGUi هم یکم حرفه ای تر و پیچیده تره