فکر کنم هر خواننده یه دوره ای هوادار جذب میکنه شاید اون سال ها که شادمهر هوادار جذب کرده 10 سال پیش بوده و اگه سن هوادارارو 20 سال فرض کنیم الان از 30 سال سنشون گذشته و مشغول زندگی خودشون شدن
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم هر خواننده یه دوره ای هوادار جذب میکنه شاید اون سال ها که شادمهر هوادار جذب کرده 10 سال پیش بوده و اگه سن هوادارارو 20 سال فرض کنیم الان از 30 سال سنشون گذشته و مشغول زندگی خودشون شدن
اما اینم بگم رو دانلود تاثیری نمیزاره یعنی شاید وقت نکنن مثلا جدی دنبال کنن ولی حتما اهنگای جدیدو گوش میدن
منم بعضی مواقع عینا همین طوری فکر میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم ها هرچه قدر که بزرگ میشن ناخودآگاه تغییر میکنن ازدواجم که بکنن این تغییر افزایش پیدا میکنه
زندگی شخصی آدم را وادار میکنه از یه سری از چیزها دل بکنی و بچسبی به چیزای مهمتر (sm50)
خلاصه پیریه و هزار مکافات(sm120)
آره آهنگ جدید که بیاد شاید خیلم زود دانلود کنن گوش کنن منتها دیگه نمیان تو نت راجع بهش نظر بدن و بیینن کی چی گفته و و واکنش دیگران چی بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود شادمهر که شادمهره هنوز پیر نیست چه برسه به طرفدارانقل قول:
چه قدر مگه سن و سال دارن (sm120)
اکثریت مخاطبای شادمهر جوونن
راستی دیشب ایمان را یادم رفت اشاره کنم
اونم دیگه سر نمیزنه (sm169)
سلام عزیز مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق داری خوب چون کسی که نیست
همین طوره اون عده ای هم که نت میان بیشتر تو شبکه های اجتماعی هستن تا فروم و اینا
اینترنت چقد بازی در میاره(sm81)
یه 20 روزی هست خیلی افتضاح شدهنقل قول:
روز به روز وخیم تر میشه وضعش (sm3)