آغاز تبلیغات شده لطفا عکساش رو هم بذارین اگه هس
نمایش نسخه قابل چاپ
آغاز تبلیغات شده لطفا عکساش رو هم بذارین اگه هس
شادمهر (sm2)با عرض شرمندگی ( (sm25) ) : کیون لق ملت (sm2)
یه چندتا خبر کذب بده حال کنیم اول صبحی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقاً خیلی هم خوب شد بزار اینا سر کار باشن تا آدم شن (sm120) گفتم صبر کنین شات میزارم دمو میزارم اونطوری جواب دادن حالا به این عذاب دچار شدن (sm120) همچنان : کیون لق ملت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزار نفرین کنم آلبوم چاوشی هم به سرنوشت شادمهر دچار بشه (sm2) پلی شد(sm150) (sm47)کیون لق ملت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان بیا برو تو کیونم (sm10)
(sm98) اتفاقاً میخواستیم امروز حرکت کنیم سمت اصفهان نشد (sm120) با سانتافه میومدم تو کیونت (sm2) تونل کندوان کیون توئه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سانتافه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظور گشادی بود نه فخر فروشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی هفته ی دیگه نه یک آهنگ 12 تا آهنگ ازش میاد (sm2) ولی طرفدارای شادمهر بعد از 1 سال هنوز منتظرن تک آهنگش بیاد (sm2)نقل قول:
باشه خودت خواستی نفرین کردم (sm2) چنان تاخیری بخوره که به عمرت ندیده باشی (sm2) اسفند میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا منم میخوام شکایت کنم (sm2)
راحت بردیم (sm120) پادشاه = پشم (sm120) بازیکن ذخیرمون اومد 20 امتیاز گرفت (sm2)
فقط گزارش استاد آتشی رو اعصاب بود (sm178) آخه من نمیدونم این جمله ینی چی : با توجه به اینکه (sm178) چند ساله همینو میگه رو مخه (sm178) میا به زِمین ِ کلیولند ( لهجه تو حلقم )(sm178) تشکیلات دارن آقا میدونیم دارن دفاعشون ضعیف تر از اروپاییاس میدونیم (sm178)مغرورن میدونیم (sm178)
یه لحظه اعصابم خورد شد بلند گفتم با توجه به اینکه چی ، ناگهان صدایی بر آمد احساننننننننن (sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم کمد شاهکار ترسناک امساله ..
the witch رو هم میگفتن شاهکار امساله (sm2)
فیلم کوتاس ..
بتمن اومد اگه اشتب نکنم تو فارسیا نیس ..
نه 28 ژون میاد ..
دییییی وووووو نِح (sm50)
کسی میتونه در مورد نصب وین ده منو راهنمایی کنه؟ (sm10)
(sm120)بوگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط جان من منو گوزپیچ نکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(وین الان xp-sp3 هست (sm120)) - وین ده هم الان اصلا ندارم چه رو سیدی چه تو هارد - سیستمم هم قدیمیه (sm9)
مشخصات کامل سیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ویندوز 32 بیتی نصب کن بعد تابستون که اپدیت رد استون اومد دیگه نصب نکن اپدیت وین رو غیر فعال کن
بعد نصب ویندوز رو سریعا اکتیو کن نت فریم ورک 3.5 نصب کن شبونه بزن اپدیت حجمت نره وسلام
مشخصات دقیق رمت رو هم بگو چه برندی چه فرکانسی ddr3 دیگه ؟
32بیتی رو که دان کردم رو همین ویندوز بزنم نصب یا باید رو dvd چیزی رایت کنم؟نقل قول:
فلش داری ؟ میتونی رو فلش بوتیبل کنی بعدشم منظورت چیه رو همین ویندوز چه فلش چه دیسک وین قبلیو پاک میکنی دیگه رو همین چه صیغه ایه (sm120)نقل قول:
بعدشم گفتم مشخصات کامل عکس از پروپرتیس میدی مادربرد رمت همه اینا رو بوگو
نه منظورم این بود که مثل نرم افزار عادی مثلا وینمپ نمیشه نصبش کرد توی همین ویندوز و این همه راه تخمی رو نرفت؟! (sm120)نقل قول:
این بوتیبل هم نمیدونم چیه.. و مادربردم هم فکر نکنم usb ساپورت کنه برای نصب وین (sm98)
فقط جهان من رو بگا ندی! (sm2)
با تهیه کننده آلبوم "امیر بی گزند" درباره تاریخ دقیق انتشار آلبوم مصاحبه گرفتم.
این مصاحبه نشون میده که آلبوم در آستانه انتشاره. امروز منتشر می شه
خو دیوث دگه بلد نیم بوگو از کوجه بیارمنقل قول:
(sm128)
نقل قول:
(sm54)ابروی مارو بردی (sm2)الدنگ ما به دخترا حرف میگیم تو که فاسد شدی
(sm2)ولش تو کار زیاد داری
نه جدی میگم اگر اینجوری شرایطت بیخیال نمیتونی
(sm2)این تیکه رو یادم رفت یعنی مادربردت یه دونه پورت USB ندارهنقل قول:
(sm2)دیشب تیتراژ سریال برادر نشون دادن ممد علیزاده دماغشو گرفته بود رفته بود زیر اب میخوند با اکسیژن مصنوعی
نقل قول:
خوب دیوث بلد نیستم دیگه تا حالا سروکار نداشتم! یه ویندوز حداقل چهار سال برام کار میکنه! تا همین دو سه ماه پیش وینم sp2 بود! (sm120)نقل قول:
راه نداره باس جهانم رو ارتقا بدی خدایی دیگه زشته (sm2)