کنده تو خالی(sm25) احساس پیری میکنم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کنده تو خالی(sm25) احساس پیری میکنم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفدارای شادمتر غیبشون زد تایپیک افتاد دست ما (sm2)
برم زیاد اینجا رو چت روم نکنم
شب خوش (sm10)
دقیقا میخوای خودتو ثابت کنی. حرفایی هم که میزنی همیشه مابین بوده عزیزم/نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جایی برای پیرمردها نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقایی ک ب قول خودت نمیتونی اطلاعات بدی حتی دقیقه ترانه همیشگی یا حتی اینکه نظرتو بگی ک تجربه کن بهتره یا همیشگی پس بیخود اومدی با اعصاب طرفداران بازی کردی و گفتی آلبوم خوب نیست خودت واسه خودت گوش کن و هیچی نگو..حالا چون تو خوشت نیومده دلیلی نمیشه ک بگی آلبوم معمولیه..
فدایه بی ادعا بودنت.تلاش نکردن برا اثبات خودت(sm132)نقل قول:
اتفاقا من هم البوم مسافر رو دوم دبیرستان تهیه کردم ولی دلیل نمیشه بخاطر این قضیه فکر کنم هنرمن مورد علاقم باید طبق علایق شخصی من البوم یا ترانه به بازار عرضه کنه. صبر میکنم و به باور و اعتمادش به جوونترها تو این دوره از موسیقیش احترام میذارم
اقا احسان خوش برگشتی
همسر فرشباف گفته بهترین البوم تاریخ شادمهر
(sm2)
شایدم درست گفته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باید یه جورایی از شوهرشم تعریف کنه
باید خودمون گوش کنیم زن فرشباف بهتره بره فرش ببافه
وای وای وای
روز سرد چه سوزی داره
چه اوجی بگیره شادمهر تو اهنگ
چه کلیپی در بیاد ازش
وای وای وای
این حرفا اصلاً به شما مربوط نبود که نقل گرفتی !! بعدشم این حرفا رو زدم که بگم به اندازه خودم موسیقی رو میفهمم حداقل بیشتر از بعضی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه هم از من نقل نگیر
(sm176) دیگه برگشتن خیـــــــــــــالهههههنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالاً رفقای ایشون هم آلبوم رو دارن چون حسابش در رفته از دستشوننقل قول:
نمیتونی جوابمو درست بدی بچه بازی هم درنیار.نقل قول:
باشه نقل نمیگیرم تو هم حرف میزنی زیرش بنویس به کی مربوطه و به کی مربوط نیست عزیزم(sm120)
آره نمیتونم جوابتو درست بدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث فاییده نداره
تمام تا اومدن آلبوم (sm27)
ما که بعد آلبوم میریم سراغه زندگی .یه گل بهت بدم دلخوری و این حرفا نباشه حداقل(sm10)نقل قول:
والا منم بعد آلبوم تولد یه سالگی پسرمه ، ما هم میریم دنبال زندگی ، همه میرن سراغ زندگی !!! ینی الان هم سراغ زندگی رفتیم وگرنه شب تا ساعت 11 و الان 6 و نیم صبح سر کار نبودیمنقل قول:
نه بابا دلخوری چیه من اینجا خیلی بدتر از این حرفا رو شنیدم ولی عارم نشده :/ عوارض پیریه هر چی میسوزونن درد نداره (sm120)
تولده پسرتم مبارک باشه(sm127) منم عوارض پیریه نافرمی کردم کنترل اعصابم از دستم رفته(sm120)نقل قول:
در هر صورت مخلصتم(sm127)
من هر چی دمو شنیدم عالی بوده
منتظر یه البوم بی نظیرم
این موزیکا این تنظیما همه کار خود شادمهره
واسه اینم از چهار تا جوون کمک گرفته که بی ادعا باشن و هر جا بخواد دست ببره تو موزیک
اینا واقعا اگه انقد لول بالا هستن چرا تا حالا یه موزیک تو این سطح نداشتن؟؟
اصلا باور پذیر نیست که امثال سعید زمانی و هاشمی و ... همچین موزیکایی بسازن
بی نظیره البوم
فقط از یه تراک هنوز رو نمایی کرده که فک کنم بهترین تراک البوم همون باشه
فقط باید لذت برد
روز سرد منو یاد محال انداخت لحن خوندنش
اون روز و میبینم
بگردی دنبالم
بپرسی از همه
هنوز دوست دارم؟
به این فکر کنم
چی موند ازت برام
به این فکر کنی
بدونه تو کجام
بدونه تو کجام(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مو به تنم سیخ میکنه این شادمهر.... روز سرد عجب چیزی بود
یکم انصاف داشته باشید از این دمو ها مشخصه که آلبوم عالیه
من هنوز به این معتقدم شادمهر هنوز آس آلبومو رو نکرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا(sm74)(sm81)
صدای شادمهر تمام کمبودارو جبران میکنه
روز سرد لحنش پاپکرن(sm81)(sm81)(sm81)
عاقا فهمیدیم عالبومو دارین گوش کردین نمودین مارو
نمیدونم چرا به عاهنگ ادامه میدمت خوشبینم(sm59)
همیشگی (sm127)
روز سرد (sm127)
عقل و عشق (sm127)
غرور (sm127)
تنهایی هام (sm127)
تکرارم کن (sm127)
ادامه میدمت (sm127)
تجربه کن (sm127)
یکی از یکی سرتر
عجیب دیونه کرده روز سرد منو
اوه خداااااااا عجب دمویی عجب صدایی خدا نکشت شادمهر دیوونم کردی
خنده داره کسی که میگه آلبومو گوش دادم،میگه پیشنهاد دادم آلبومو بزنیم رو سایت،مدیرای سایت گفتن از آیتیونز میگیریم بعد میگه من هیچ ادعایی ندارم ولی بدانید و آگاه باشید که من یه سال گیتار دستم میگرفتم پس میتونم بیام آلبوم شادمهرو قبل از منتشر شدنش بکوبم چون تو آهنگاش اونم گیتار میزنه،بالاخره منم یه سال گیتار دستم گرفتم ولی بازم بدونین هیچ ادعایی ندارم،باز میگن دقیقه ی آهنگارو بهمون بگو،میگه نه قسمم دادن نگم،خب پس اگه قسمت دادن نگی،چرا میای میگی آهنگاش مالی نیس،خب قسمت دادن که هیچ چیزی در مورد آهنگا نگی چه بَدن چه خوبَن،همش تناقض و تناقض،فقط یکی مثه آقا مسعود تو این تاپیک و بقیه ی زود باورا گنده اومدنای شمارو باور میکنن و میگن آره،خبر بده داداش و هی شماها رو باد میکنن(sm70)
خب تو که نمیخوای پخششون کنی،میخوای تایمشونو بگی،هیچکسم از اینکه تایم بگی ناراحت نمیشه حتی خود شادمهر چونکه مثلا آهنگی رو نشنیده باشی و بهت بگن 5 دقیقس یا 3 دقیقه فرقی نمیکنه واسه خوانندش چون اهنگش لو نرفته و کسی نشنیده فقط از تایمش خبر دارن (sm2) شما تایمشو بگو،اصن قَسَمی که دادنت رو من گردن میگیرم،شما تایمو بگو لااقل،لااقل از دوستت تایمارو بپرس بهت بگه،حالا گوشم ندادی،ندادی (sm128)
ولی واقعا دمت گرم که کم نمیاری،و دمت گرم که شما باعث میشین امثال من که زیاد اهل پست دادن نیستم،با شنیدن حرفای خنده دار شما بیام پست بدم،یه زمانی ام میگفتی رفیقم یه شات از ویدیوی جدید شادمهر داده که اووف عجب تیپی داره و دارن یکیو اعدام میکنن،اونموقع قبل از اهنگ"فقط با تو عشقم" بود،ازونموقع سه تا کلیپ داده که تو هیچکدوم کسیو اعدام نکردن،امیدوارم تو این چند کلیپ باقیمونده لااقل یکیو اعدام کنن که شمام یکی از حرفات لااقل درست در بیاد!(sm98)
این دوستمون انتظار داره شادمهر ی آلبوم تو سبک تقدیر و ماندگار و سبب و عادت و... بده واسه همین ب این آلبوم میگه معمولی... داداش شادمهر هیچوقت خودشو تکرار نمیکنه؟..من این دموها را ک شنیدم همشون عالی بودند و مطمئنم آلبوم عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمو روز سرد رو شنیدم فکر کردم سامان جلیلی داره می خونه
این دوستمون انتظار داره شادمهر ی آلبوم تو سبک تقدیر و ماندگار و سبب و عادت و... بده واسه همین ب این آلبوم میگه معمولی... داداش شادمهر هیچوقت خودشو تکرار نمیکنه؟..من این دموها را ک شنیدم همشون عالی بودند و مطمئنم آلبوم عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
ویدئو همیشگی دوشنبه ساعت 8 شب(sm118)
نه داداش مسله این نیس اصن،همون زمان تقدیرم میگفتن شادمهر قدیمیاش بهتر بود،تقدیرم درسته خوبه ولی به ماندگار نمیرسه،باز میگفتن محال درسته خوبه ولی فال قهوه نمیرسه،فال قهوه خیلی خوبه،ولی به آدم و حوا نمیرسه،آدم و حوا درسته خوبه ولی به دهاتی نمیرسه و باید تو سبک آلبوم دهاتی و مسافر آلبوم بده و فقط همون قدیمیاش خوبه!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا مختص شادمهر نیس این قضیه،هرکسی با یه دوره زمانی از عمرش با یه سری چیزا خاطره داشته و نوستالژی شده و گذشته رفته،تو همه چیز همینطوریه،ما ملت همیشه میگیم گذشته بهتر بود،چه کشورمون،چه حکومتمون،چه دین و ایمانمون و اعتقاداتمون،رییس جمهور قبلیمون از جدیده،قبل تره از قبلیه،دوران شاه از الان،کلا همه چیمون قبلا بهتر بوده و روز به روز بدتر میشه و البته اینجوری حس میکنیما،حتی اگه با دلیل هم بهمون بگن نگا بنا به این دلیل و این دلیل بهتر شده یچیزایی،بازم میگیم نه قبلن بهتر بود...من خودمم همینطوری ام،آهنگای پارسالو از امسال بهتر میدونم،آهنگای دو سال پیشو خاطره انگیزتر از پارسال و برو همینجور به ترتیب،این رَوَند ادامه داره،ولی موسیقی رو آدم باید با گذر زمان قضاوت کنه،،شاید چند سال دیگه از همین آهنگ"تجربه کن"که میگیم و میگن یه کار معمولی بود،به عنوان شاهکار یاد کنن چون ممکنه خیلیا با این آهنگ خاطره هایی ساخته باشن تو این مدت که چندسال دیگه با شنیدن این آهنگ یاد خاطرات الانشون بیفتن و بگن،وای یادش بخیر،شادمهر اون زمان چه آهنگا میخوند،الان دیگه خوب نیس و به همین ترتیب باز سالای بعدش از اون زمان یاد کنن...خنده داره و جالب ولی خب حقیقته،ماها نوستالژی بازیم،از بو و رایحه ها نوستالژی درست میکنیم چه برسه از موسیقیا!!(sm27)
آره داداش حرفت درسته...بهتره ب کسی توجه نکنیم و منتظر ویدئو همیشگی و آلبوم باشیم و از شنیدمش لذت ببریمنقل قول:
عجب دمووویی!! عجب صدااایی!(sm74)(sm127)
صداش منو هم یاد آهنگ محال انداختنقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]