نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای خودت می خوای بسازی !؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای خودت می خوای بسازی !؟
ن داداش واسه رفیقم..همه چی اوکی بود و اومدم تایید نهایی رو می زنم ارور داد و گفتش با پشتیبانی اپل تماس بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر گفت که باید از ی سرور و با ی فیل تررر شکنی انجام بدی که تا ب حال رو ای پی ش کسی نساخته باشه(sm74)
اصن ی وضع مزخرفی(sm25)
نقل قول:
ایمیل ساختی !؟
برام پخ کن من یه تلاشی برات بکنم .
چه روزای خوبیه(sm50)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرم (sm19)
آره . همون جا که اسم و بعدش آدرس می خواد اسم و فامیلِ خارجی بزن .
آدرس رو هم هر چند وقت یه بار توی گوگل سرچ بزن آدرس های جدید میاره برات از ایالت های جدید .
چون خیلی کاربرا از همین آدرسا استفاده می کنن سریع اپل بلاک شون می کنه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید مرتضوی از مجله رفت !؟ (sm74)
شماره ی زمستون برای همین نیومده !؟ (sm29)
آقايي داداش(sm19)
ک اينطور!
من معمولا ازاين سايت مى گيرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm27)
هی روزگار (sm98)
ساسان چرا آلبومای شرکت Putumayo Company رو توی اکانتت آپلود نه کردی که جذف نشن !؟ (sm54)
(sm81)
تو اکانتم بود اما واسه تمدیدش باید هزینه نگهداری می دادم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی هم استقبال نکرد
الان یادت افتاد دانلود کنی؟(sm39)
چندبارم تاپیک رو بالا اوردم که دان بزنن
نقل قول:
هارد نداشتم دیوث (sm81)
ولی نصف شون رو دانلود کردم .
قبلا هم که عباس آپ کرده بود همه رو mp3 دارم .
یعنی چی تمدید اکانت !؟
آپلود که مشکلی نه داره !؟ محدودیت نه داره !
راحت می زنی آپلود . برای مدیریت کردن باید فضا بخری .
من الان کلی فایل توی اکانتم دارم که ماه هاست پاک نشدن ! بدون خرید اکانت (sm77)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خیلی وقته اکانتمو شارژ نکردم و بیشتر لیچ می زنمنقل قول:
امیرگفته بود بهم که بگه بخوای لینک ها بمونه باید ی اشتراک بگیری که فایل رو برات نگه داره منم دیدم کسی زیاد استقبال نکرد دگه نگه نداشتم و منصرف شدم
حالا چندتا البومی هس که نزدی؟(sm50)
الان دو ساعته دارم اپلود می زنم با مدیا فایر مث میت می مونه ی گیگ هم اپ نشده شیری(sm50)
نقل قول:
ماشالله(sm176)
نقل قول:
مدیا فایر رو گلادیاتور ها مختل می کنن . به همین خاطر سرعتِ آپلودش شیری میشه .
نمی دونم . حالا ام شب 30 ، 40 تا شون که سالم بودن زدم دانلود .
تو عجله نکن . بذار سر فرصت کم کم آپلود شون کن .
این قدر آلبوم دارم برای گوش دادن که فکر کنم عمرم کفاف نده (sm50)
نقل قول:
ور جونت (sm59)
الان دارم البوماى منتشر شده خارجى رو اپ مى کنم تو مديا ک موندگارى داشته باشه
اونا رو بعيد مى دونم بتونم اپ کنم اما توليست نداشته هاتو بده برات رديفش کنم
نقل قول:
(sm127)
(sm50)
میثم جان دیگه هیچ وقت نرو(sm10)(sm10)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زاهد ظاهرپرست از حال ما آگاه نیست (sm50)
(sm50)
سهام عدالت (sm59)
و اما عیدم داره میاد و ما هم چنان پشت میز . (sm50)
- (sm50)
كاش مهدى يراحى و محمدعليزاده اول گريه شونو بكنن بعد برن استديو آهنگ بخونن(sm59)
»مِشوگا«
مداح های پاپ خون(sm50)
یراحی اذان می گه بعد از اونور واسه داریوش اهنگ می سازه(sm50)
(sm50)
چقد خوبه غریبی هم عالمی داره (sm50)
الان Wav آلبوم تیک را میزارم تو انجمن فول آپشن
آلبوم چی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیک میثم ابراهیمی (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ای ترس تنهاییه من اینجا چراغی روشنه...
بابا میثم من فک کردم pride تویی
نصفه صورتم فلج شد (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه چرا همچین فکر کردی؟(sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm77)
سردرد شیری گرفته بودم یکم خندیدم خوب شد
با تشکر از موزیک باران(sm2)