ناراحت نشین ولی خوب نمیخونین یا اینکه خوب متوجه منظور من نمیشین ...! در این مورد (به عنوان مثال!) مسعود گفت حس خوبی داره چه دوران خوشی بود و منم گفتم آره خیلی خوبه به جای این خزعبلات اینکارو ادامه بده ... بعدش دیدم که یه یارویی گفته پلی بکه کنجکاو شدم با دقت بیشتری ببینم چون عادتمه هر چیزی رو یه بار بیشتر گوش نمیدم ... چون اهل فن پیج و این مسائل نبودم و نیستم اصلاً خبر نداشتم چی شده ... دوباره ویدئو رو نگاه کردم با دلیل نظرمو گفتم ... هزار بار هم گفتم شخصیه ولی بازم کسی متوجه نمیشه و جرو بحث ادامه دار ... من دلیل آوردم برای نظرم حالا اگه کسی مخالف نظر منه بیاد با دلیل بگه که نه درست نیست ... دیگه جرو بحث اضافی نداریم که ...در مورد معتاد بودن و دائم الخمر بودن که من بارها گفتم ... مطمئن هم هستم و قضاوت الکی نمیکنم چون منبع من مطمئنه ( حداقل برای خودم ) ... نه بچه س که الکی حرف دربیاره نه پدرکشتگی با شادمهر داره ... در مورد نظر دادن ... دیگه همه شاهدن که نظرهای من در مورد آهنگا باعث چه دعواهایی و بحث های طولانی و دلخوری های عجیب غریب شد ... یعنی من برم از یکی دیگه بپرسم نظرت چیه و عیناً بیام اینجا بازگو کنم ...؟! مشکل اینجاست که کسی طاقت نظر مخالف رو نداره حتی در انجمنی که تبدیل به خانه ارواح شده ...