شما چه چیزایی یادتونه (sm120)
من یادم نیست الان میخوام چی شام بخورم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
شما چه چیزایی یادتونه (sm120)
من یادم نیست الان میخوام چی شام بخورم (sm2)
(sm9)
شاهکار ترنس استاد (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترنس با این اهنگ اومد تو موسیقی ایران
اگه تو بری و پرسه هم همینطور
احسان من تو فیس بوک یه بیو گرافی از خودم گذاشتم ریز به ریز لحظاتو نقل کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا که چیزی نیست (sm2)
فارغ از تمام کل کلا واسه من شیرین ترین قهرمانی با کاپلو بود(sm172) خوزه انتونیو ریس(sm50)
ممنون از راهنماييات (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین عکس از مسوت(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب مخ و مخچه و مغز و محتویات داخل کله ای داری(sm120)نقل قول:
خب خودت داری جواب خودتو میدی(sm70) اگه گل زلاتان آفساید گرفته میشد, آخر فصل 97-97 هم امتیاز بودیم و باقی ماجرا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عسل بانو (sm74)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]