من خودم تهران فراوان موندم...(sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم تهران فراوان موندم...(sm128)
لعنت بر شیطون...(sm89)
اینجا همه خوبن کسی بد نیس...(sm127)
حالا یه جوری میگی انگار شینگن آمریکا رو گرفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه مثله نادون...(sm30)
دیه تهران موندن یا رفتنم افتخار داره ما چه بدبختیم (sm2)
(sm182)
بی خیال داغ کرد یه چی پروند (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم تو خدمت با چند تا تهرانی بخورد داشتم آمای زیرآب زن بودن البته تو که خوبی
همه جا هم بد و خوب داره
تهران چه کم از نیویورک بزرگ دارد...؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونطور که از امضات هم معلومه خیلی نیاز ب تشکر داری و بهت روحیه می ده اگه محبت کردن ب این چیزای پیش پا افتاده و بچگونس من حاضرم همه نوشته هاتو لایک کنم ! و منم نیاز ب محبتت یا تشکر زدنت نبودن و هر کاری هم کردی دستت درد نکنه و متقابلا جوابتو دادم و ازت ممنونم و منتی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگذریم .......