پولداره ... همه چیز پوله ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پولداره ... همه چیز پوله ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خب مسائل دیگه ای هم تو ام بی پرشیا بوده ...
آخ اینجا که میگه امشب که تو پیش منی تو خواب رویایی من غرق تماشای توام عشق تماشایی من ...(sm74) آتیش گرفتم ... چیکار کردی شادمهر با ما ...
روحش شاد شد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد یسری احمق میگن چرا این چه طرز پدال گرفتنه ... خب اساتید احمق فضای مجازی یعنی متوجه نمیشین میخواد ضرب بگیره ...
به نظرم هیچی بدتر از این نیست که یکی ذوق انجام دادن یه کاری رو داشته باشه یا مسیر تازه ای براش باز شده باشه تا میاد لذتشو ببره از دنیا بره ... خیلی دردناکه ... مهستی هم همینجوری بود ...
واقعا دمش گرم... چه کار خوبی کرد شادمهر که همون اول سال جدید یاد مهستی را زنده کرد این نشون میده شادمهر آدم قدر شناسیه... من احتمال میدم بازم کار ساخته واسه مهستی که مثل تماشا بی سرانجام موند کاش اگه هست اونایی که به صداش میخوره را بخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا مثال همونایی میمونند که یه عکس با شورت ورزشی ندارند میاند نظر میدند... بابا اوسکولا طرف کلی ساز را توش استاده اونوقت یه مشت چلغوز میگند چرا فلان کار را کرد یا نکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره هنوز مصاحبه مهستی یادمه که ازش پرسیدند کی میخوای آلبوم جدید بدی با ذوق گفت من که آمادم فقط مونده شادمهر که استارتش را بزنیم...روحش شادنقل قول:
یادمه میگفتن آلبوم بعدی مهستی دو تا کار با شادمهره و بقیش با بیژن مرتضوی ... احتمالاً یه آهنگ دیگه هم براش ساخته ...نقل قول:
من دیدم پیج حاشیه گذاشته کامنتا رو نگاه کردم ببینم چه بازخوردی داشته ... یکی دو تا کامنت دیدم در مورد پدال گرفتن ... دوباره نگاه کردم به راحتی میشه اینو تشخیص داد که چرا اینجوری پدال میگیره ...نقل قول:
شادمهر براش مجانی کار کرد ... تاریخ موسیقی لس آنجلسی همچین چیزی نداریم ...نقل قول:
تنها مجانی کار کردنی که داشتیم ماشین شهرام شب پره بود که دهه ی شصت شده بود تاکسی تلفنی شهره و لیلا فروهر ... البته شهرام شب پره در مقابلش خدمات دریافت میکرده سس لیس ...(sm2)
البته منم اون زمانا یه آهنگ ساخته بودم از آهنگای مهستی که فوق بی تلبیتی بود ... (sm120)
آهنگی تحت عنوان : تو بلیس ...(sm25)(sm2)