همونی که قرمز کردم درسته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همونی که قرمز کردم درسته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نَگَر درست نیست ؟؟؟ به معنی نگاه نکن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندانک خواهی در نَگَر یعنی اونجوری که میخوای به من نگاه نکن یا اونجوری که میخوای منو قضاوت نکن (sm120)
بزار گوش کنم با دقت بیشتر (sm59)
ن الانم گوش کردم نَگر نیست نِگر درسته . (sm50)نقل قول:
لامصب این غزل 1372 مولانا خیلی خوبه ! (sm50) محسن هم به بهترین شکل خوند و تنظیم کرد (sm50)
کاوه و یزدانی صد سال دیگه هم به پای جاوشی نمیرسن .. (sm50)
یزدانی که اصلا راک نمی خونه داره الکی زور میزنه و ادا اطوار در میاره
کاوه موسیقی خوبی داره ملودی و تنظیمش خوبه ولی ترانه هاش مالی نیست وکالش هم اون حس و حال رو منتقل نمی کنه
تریاق رفته تو وجودم . (sm1)
جه کرده لامصب . (sm1)
کاوه از یزدانی که جند پله بالاتره .. ولی هر دو رو بزاری رو هم انگشت کوجیکه جاوش هم نمیشن (sm50)نقل قول:
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا . من از کجا . مال که را دزدیده ام . (sm50)