چرا باید زادروز *عشق* با روزِ میلادِ شیخ حیله گر یکی باشه ... (sm172)
واقعا چرا ... (sm9)
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا باید زادروز *عشق* با روزِ میلادِ شیخ حیله گر یکی باشه ... (sm172)
واقعا چرا ... (sm9)
تولدم مبارک نیست شکسته قلب داغونم
تو نیستیُ من از دوریت خودم رو مُرده میدونم
(sm50)
مژده مژده : استاد اندی جایزه می دهد
ویدئو های عروسی و سالگرد ازدواجتان را با آهنگ عروسی که به تازگی منتشر شده میکس کنید و به اینستگرَم یا فیسبوک استاد اندی ارسال کنید و جایزه خوب بگیرید ... همچنین عزیزان خارج از کشور می توانند از حضور استاد اندی در مراسم عروسیشان به عنوان جایزه بهره ببرند
با تشکر . استاد اندی رکورددار حضور در مراسم عروسی در سال 2017 در جهان
همچنین موزیک ویدئو اصلی عروسی با ایده جذاب استاد کوجی در راهه
ازدواج ساندویچی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوتوله و چاق همون گامبو خودمون میشه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماموریت عمه (sm2)
ماموریت عمه سعد حریری در لبنان بعد از استعفای او چیست؟
(sm196)
یکم تند رفته (sm120)
من دقیقاً یادم است. شاه، زمانی بدبخت شد که آمد تلویزیون و گفت دقیقاً 100 سال از غرب عقب هستیم و باید در 10 سال جبرانش کنیم و شعار دروازه بزرگ تمدن را داد و یکهو، کله شد. آنقدر سرعت مدرنیسم را بالا آورد که خودش هم در آن نابود شد
جامعهشناسی باید خفه شود، علوم اجتماعی باید خفه شود، که خفهاش هم کردند، جای ما روانشناسی نشاندند با عرفان هم قاطیاش کردند. الآن نتیجهاش چه شد؟ الآن شده یک محافظهکاری اجتماعی و کسی بحث اجتماعی نمیکند.
کو عدالت؟ سخنرانانی همه در بحث انقلاب مانند شریعتی و بقیه، همهاش بحث عدالت بود و چه شد یکهو تبدیل شد به رستگاری شخص و همهاش در خواب و در بیداری و کی خواب دیده است کاکو؟ مملکت همهاش شد عرفان، هیچکس روی زمین نبود، همه در آسمانها رفتند (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Man in the High Castle
گرفتم.. خوب نباشه خودت میدونی(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیو 100 درصد برو حال کن ..
کی زن گرف کی بچه دار شد این ..
اخر فصل یک قیافت دیدنیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بستگی به اشناییت با فرهنگ و تاریخ امریکا هم داره فقط یک سکانس !
اگه مخ کارگیری باشه که مطمئن باش خوشم میاد... کلا فیلمایی که با مغز ادم بازی میکنه رو دوست دارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Black Mirror
Outlander
The Leftovers
دیدن اینا هم از واجباته
بلک میرر رو فصل 1ش رو 4.5 سال پیش دیدم ...حال نکردم اگه همون انگلیسیه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوتلندر هم گرفتم ..ی مدت فضا نداشتم... بعد دیدم درام... ندیده پاکش کردم(sm120)
لفت اور راز الود هیجانی حساب میشه؟
فعلا دارم مستر روبات رو میبینم پروژه بعدی بانشی(sm25)
خب پدر صلواتی درامه چه درامی کلی داستان جذاب و شخصیت های دوس داشتنی و سیوکسی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لفت هم فوق العادس اخر زمانی معمایی اصن یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی اینقد واقعی درس کردن میتونی فضا رو حس کنی ! اونایی که تو ایران میگن نمیدونم امکانات هالیوود نیس کامپیوتر نیس از این حرفا ببین این سریال با ابتدایی ترین امکانات چی ساخته
قسمتاش داشت زیاد میشد همشم 1 ساعته بود(sm2)نقل قول:
پس میزنم تو گوشش لفت اور رو(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm174)
بن عطیَه کلُ همه چی (sm81)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی سوال میپرسی برو بازی کن من هنو بازی نکردم عالیه لامصب ..
کامنت های عصر ایران (sm2)ایران و عربستان (sm2)
احمد خاتمی: حضورم در فضای مجازی با استقبال کمنظیری همراه شده/ بی تقوایی در برخی عرصه های فضای مجازی موج میزند (sm2)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان این جزو چارچوب محسوب میشه؟(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی سریارو پاک کردن
فکر کنم قراره با سانسور بزارن(sm2)
ای ابرهای باران زا استراتوس ببارید (sm153)(sm120)
تبریک میگم ده ساله شدی ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یزدانی یه روز بعد از سیاوش ..
(sm2)
(sm77)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
!?ها؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیائومی قرار بود امروز چن تا گوشی جدید معرفی کنه چی شد پ
باز این عصر دانلود فولتر کردن عجب گیری دادن به این بدبخت
(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)این تنها تجربه این بازیگر نیست. او بارها با کارگردان ها و تهیهکنندگانی رو به رو شده که در ازای دادن نقش اول به او، پیشنهاد غیراخلاقی دادهاند: «در یک میهمانی بودیم که آقای 'شریفینیا' هم حضور داشتند. یادم میآید جلو آمد و به من گفت یک نقش خوب برایت دارم، به شرطی که خشک نباشی و بعد لبخند زد. بعدها که چند جلسه برای صحبت و بستن قرارداد رفتم، دیدم مدام به من دست میزند و یا یک جور وانمود میکند که بدون این که متوجه باشد، دستش به سینههای من میخورد. هربار این اتفاق میافتاد، با خنده میگفت عجب ایربگی داری! این قدر از این موضوع عصبانی شدم که به بهانه موضوع خانوادگی، بازی در آن نقش را رد کردم.»
نقل قول:
کی میگه؟(sm54)
(sm70) به قیافش میاد ام الفساد باشه شریفی نیانقل قول: