اینجا یه محله هایی هسات پر از مواد فروش خورده پا بعد هر هفته ماشین پلیس نکبت میاد پولشو می گیره و میره
مبارزه با مواد فقط مالل تو سریال که درست میکنن
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا یه محله هایی هسات پر از مواد فروش خورده پا بعد هر هفته ماشین پلیس نکبت میاد پولشو می گیره و میره
مبارزه با مواد فقط مالل تو سریال که درست میکنن
البته ماشینن مباره با مواد نبوده ماشین کلانتری بی صاب شده بوده . من اصن ماشین که روش نوشته باشه مباره با مواد ندیدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جانا سخن از زبان ما می گویی(sm59)
دل سوخته ام در این بیابان
از رهگذران بریده ام من
دشت نمک است و زخم من باز
از آب رخم چشیده ام من ... (sm50)(sm172)
داداش من سرباز کانکس پلیس راه ی مدت بودم ی پاسگاه بغل ما بود و اونجا افسر نگهبان رشوه میگرفت و زندانی ازاد می کرد و آب از آب تکون نمی خورد طرفو با شیشه گرفته بودن و خدا میدونه چ معامله ای کرد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث اومدی صص عمه ای اگه تشکر نزنی و گل و قلب نفرستی (sm51) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال چه تغییر بدن چه به اسامی قبل از انقلاب باشه خلاصه که میشناسن...مثلا فلکه شده میدان ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اینو میدونم ادرس نباید بپرسی که ...
پس هاج و واج موندن (sm2)
حیف از این عمر ،
که تموم نمیشه ... (sm172)
نامبر وان(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm127) (sm10)