حالا هی کوک به ریز دورم . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا هی کوک به ریز دورم . . . (sm50)
چه زود اومدی(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)(sm127)(sm176)
اره والا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فکر کنم سهند رفته دوباره بزنه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
***** کلمات رو با فاصله بنویس (sm2)
سلام اقا صابر شما خودتو معرفی نکردی . همه بچه ها گفتن از کجا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سالته از کدام شهر ؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم شما چیه ؟
از کدام شهر چند سالتونه؟
من موجِ به ساحل نرسیده ام ،
من پرنده ی از کوچ جامانده ام ،
من سکوتِ قناری در کنجِ قفسم ،
من شعر ناسروده ام ، کتابِ نانوشته ام ،
من معنی بی ملاحظه گی جبر زمانم ؛
در من تلاطم ماهیان به صید گرفتار شده است ؛
انتهای دردم ،
ابتدای فروپاشیِ جسمِ در قبرم ؛
مرگ را میبینم هر لحظه ،
در جای جای وجودِ بی وجودم ... (sm50)(sm172)
Milik ...
خوبیه غریبه ها اینه که به هم دروغ نمیگن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل ازت می گیرم چون خوشبختانه یادت رفت اینجا رو فحش چیز دار بزاری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورتو متوجه نشدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوای اشنایی بدی... لازم نیست حاشیه بتراشی