آلبوم قمیشی 2 روز تاخیر خورد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم قمیشی 2 روز تاخیر خورد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول ، مرده ی متحرک ، میای واسه من از طراحی پوستر ایراد می گیری ، برو تو صفحه ی خواننده و بخون توضیحاتی که در موردش داده رو ...
هميشه معتقد بوديم كه احترام به شما و شعور شما مهمترين بخش كار ماست و به همين دليل براى طراحى اين پوستر من ساعتها به صورت فيكس در اين حالت نقاشى و طراحى شدم و هيچگونه فتوشاپى انجام نشده...
سر و دستها از يك بوم نقاشى بيرون آمده
اولا من شیزی نگفتم دوما به احترام ما خودشو جای خانومه جا زد معلومه .. :l
(sm74) ...(sm172)
روزی که از فوتبال باشگاهی اعلام بازنشستگی کنه ، صد در صد دیگه هیچ مسابقه فوتبالی رو نمی بینم ...
با تعهدنامه کلفت (sm120) ولی آب که از آسیاب افتاد دوباره شروع میکنن (sm2)چورن دوبله میکنن (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چادر نداریم همه میگن : تسلیت و ابراز همدردی میکنیم پتو نداریم : تسلیت میگیم غذا نداریم : تسلیت میگیم
عادت کردیم دیگه
اسی ریلیز میکنی یا ریلیز بکنمت
اگر همین روالی که داریمو با این جدول ادامه بدن خوبه که فرقی نمیکنه شما با چه سرعتی بگیری 16 ست میشه مثلا خودم 128 دارم اما رو 16 مگ ست شده سرعت دانم به 1/8 مگ میرسه
چرا فایر فاکس اینجوری شد ! مث این ناشیا طراحی شده
دهنشون سرویس این تاپ سایت صفه پیش فرضشو کاهش دادن فقط 12 تا سایت میتونی قرار بدی
خا..
حاکمانی كه نمی دانند شبِ مردمان شان چگونه به صبح میرسد، دیگر چه فرقی میكند كه به شراب نشسته باشند یا به نیایش ایستاده باشند .. !!!!
لایک داشت نزنی باختی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناشی خودتی با ورژن کوانتوم که من قبلا اینجا معرفی کردم ترکیبی شده ..
درض من 2 برابر سرعت بیشتر نسبت به کروم 30 درصد مصرف بهنیه تر هم داره ..
(sm77)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان این فیلم در دورانی که تب گل لاله در هلند بالا گرفته بود رخ می دهد. در این دوران یک هنرمند نقاش به نام جان ون لووس ( دن دی هان ) توسط مردی ثروتمند ( کریستوف والتز ) استخدام می شود تا تصویر پرتره همسرش سوفیا ( آلیشیا ویکاندر )(sm127) را نقاشی کند. اما پس از حضور جان در کنار سوفیا، این دو به یکدیگر علاقه مند می شوند و...
نمنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نون پنیر
الان مشکل بسکتبال مملکت اینه که هاشمی و شاهین طبع آخر مسابقه با هم دست بدن (sm120) یاد فرگوسن ونگر افتادم (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان سایتی سراغ داری نتایج بازیهای دیشب nba رو بزاره؟
گوگل سرچ کن نتایج nba همش میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی
ورزشگاه 30 هزار نفری و مدرن کربلا سرانجام یک سال بعد از افتتاح رسمی طعم میزبانی مصافی مهم را چشید، آن هم در اولین بازی که عراقی ها به صورت رسمی مجوز میزبانی از دیداری ملی توسط فدراسیون جهانی فوتبال را دریافت کرده بودند.
چند ماه قبل بود این ورزشگاه مدرن و تازه تاسیس که جزو 10 ورزشگاه پنج ستاره ساخته شده در سال 2017 انتخاب شده بود با حضور تیم منتخب ستارگان دنیا به صورت رسمی افتتاح شد و حالا با گذشت این مدت با میزبانی از جدال دوستانه و همواره حساس سوریه و عراق به صورت رسمی وارد چرخه فوتبال ملی این کشور شد
در انتظار افتتاح فولاد آرنا (sm120) بالاخره یه ورزشگاه در ایران ساخته شد که به خاطر امنیت پیست تارتان نداشته باشه (sm120)
موزن فصل سوم شهرزاد ..
شهاب اکبری تنظیم کننده شن ترک آلبوم و تو شهرزادم هه ..
راک داریم ..
کنسرت نداریم ..
آلبوم ابراهیم نقطه ی اوج محسن چاوشی خواهد بود .. !!!!
به این میگن تیتر ..
البته اوج هنر بود بیترم میشد ..
انریکه پست گذاش با پرچم ایران و عراق ..
اوا خاک بسرم این چرا اینجوری لباس پوشیده
مرسی چ سایتی هس؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوگل :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
لعنت به رنگ چشمات بازم بخند....(sm50)