حالا چرا من؟ چرااااااا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا چرا من؟ چرااااااا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث دیگه کس نگو تیر چراغ تو ک.ون اسبم نمیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون اون تاپیکو اوردی بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چون آوردم بالا باید بگی گوسفند(sm77) دیوث اگه نمی آوردم که تو هنوز جواب اون نقلو نمیدادی(sm2)نقل قول:
تجربیاتتون رو به کسی نسبت ندید - کاملا درسته ولی متاسفانه جای فاعل و مفعول رو عوض کردی هاردکور 2 به 1 روت پیاده شده بود همه اعضای بدنت شده بود سوراخ میدونم سخته ولی دیگه کاری که از دست بچه ها برمیومد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه اینجا فوحش میشنوی چیزی نمیگینقل قول:
حالا من بهت گفتم گوسفند به کیونت بر خورده
- (sm70)
کی فحش دادن دیوث(sm2)نقل قول:
البته این کلمه واسه شما ایهام داره من قبول میکنم نوشابه واستون کمه ولی تیر برق براتون زیاده همون مامله فیل باید جوابتون رو بده (sm2)نقل قول:
هادی بیا یه *** آنال گروپ روش انجام بدیم bdsm هم لازمشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]