فقط یه مرد ایرانیه که بعد از چپ کردن ماشین
و قطع چند تا درخت و تیر چراغ برق
و کندن چندین متر گاردریل
با اعتماد به نفس از ماشین پیاده میشه و میگه :
جمع نکرررررده بودم مرده بودیماا :|
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط یه مرد ایرانیه که بعد از چپ کردن ماشین
و قطع چند تا درخت و تیر چراغ برق
و کندن چندین متر گاردریل
با اعتماد به نفس از ماشین پیاده میشه و میگه :
جمع نکرررررده بودم مرده بودیماا :|
ورد داشتیم پسره واسه تحصیل رفته یه شهر دیگه خانوادش به همسایش سپردن مراقبش یاشن ک س نیاره:|
بعد پسره همسایه رو میکرده
بعله اینجا ایرانه
(sm30) (sm2) نتونستم واکنش نشون ندم , شرمنده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آروم تویِ گوشم نجوا کن
صابر ، خیلی دوسِت دارم
کسی بیدارم نکنه از خواب
دنیامو تویِ همین رویام دارم . . .(sm50)(sm127)
حاج صابر تکراری نباشه مطالب ما ؟ (sm51)
رفته بودیم شلوآر بگیریم رسید وخته پول دادنْ تخفیف گرفتن
هی پسـره میگفت داداش به مولا چیزی روش نمیخورم یه چی روش بزآر فلان بیسآر
هـی مآ میگفتیم داداش مآ نمیگیم نخور ، بخور فقط وآسه مآرْ کم بخور : \ اصن یه وضی
به دختره میگم بابات چیکارس؟
میگه کارش پیشگیریه!
بهش گفتم کاندمه؟
زد توو گوشمو رفت! ������
بعد فهمیدم پلیس پیشگیری از مفاسد اجتماعیه!
همون کاندوم نمیشه؟!
آخه مگه کومور و زیمباوه وگینه چشون بود که فرانسه و آلمان باید بیان ایران ؟؟؟ (sm2)
پ.ن : خداروشکر بعد از حدود 10 سال یه کشور درست و حسابی اومد ایران (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm2)(sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون تو که هرگز (sm19) بابل تا انزلی که راهی نیست دیگه... تو دیگه اذیت ـمون نکن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامنت های سایت بالایی رو بخونید (sm30)
شیخ که دلخور نمیشه ولی میلاد شاید بگه تبعیض قائل شدید باید به منم نشون بدید (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه از مسافرت اومده بود خسته بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه خب دارو میخورم اشتهام کور شه (sm172)
خب یادشم نیوفت دیگه (sm120)(sm46)
(sm50)(sm50)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه حسی بهم میگه خودشونم حالیشون نیست چه مدلی نشستن گول عکاس رو خوردن (sm70)نقل قول:
اع یادش بخیر (sm81)نقل قول:
با تشکر از صابر عزیزم برای یاداوری همچین خاطراتی (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Bi3par [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)(sm50)نقل قول:
این کامنتُ تو فرستادی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرارو/ نمیشه این نظرات رو سی دی کنی.خیلی با مزه بود.خیلی وقت بود این طوری نه خندیده بودم. ممنون
حاجی خودتی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Bi3par [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خوبه بزار فقط بین کلمات مورد دارن نقطه یادت نره ، مثل همون آخرین جکت که رعایت نکردی (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی اینقدر اوشگول؟
خواهشمندم دیه (sm70)
اندکی صبر ، تکرار خاطرات نزدیک است ... (sm2)
غیرممکن نیست!نقل قول:
خاطره یا فانتزی؟ (sm120)
نقل قول:
(sm120)
مَش حسین آقا ممه تیر کجایی پبدات نیست @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن یه آشپزخونه میزنم مخصوص تو خوبه ؟(sm2)
به خدا حرفایی که اینجا شنیدم ... اما میگم خوب فضای نت فرق داره و هر کی ...بیخیال ...حالا ایشالا خودت میای میبینی که ...
بی تلبیتا (sm25)نقل قول:
آهنگ استاد اندی رو مسخره میکنن (sm102)(sm120)
حاجی بودم که الان میلیاردری بودم واسه خودم اینجا چیکار میکردم (sm2)(sm2)
کدوم استاد دقیقا ؟ استاد تتلو یا ؟ بفرماید تا لبیک بگیم(sm2)
سلام برو بچ اميدوارم هر كجا كه هستيد خوب و خوش و سلامت باشيد عزيزان(sm19)(sm127)
ه اینطوری که معذب میشم وقتی میخوام ناهار بخورم (sm2) به قول یه بنده خدایی: آدم باید توی جمع اشتها دار ها خوراک بخوره... که حس کنه اگه نجنبه چیزی گیرش نمیاد و اینطوری خیلی بیشتر از خوراکش لذت میبره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی بیام؟ (sm140)
من که نه... تگ ـت کردم شوما بی خبر نباشی (sm120)نقل قول:
سلام ننجــــــــــون (sm127) شما هم همینطور... خوبی؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهندس ازت گلایه داشت... @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساااااااااااااااااااااا ان دمت گرم بابا جذامي چيه ؟ تحت تاثير كدومه ؟ مگه بچه ام ؟ تو عمرم هيچي ياد نگرفته باشم اينو ياد گرفتم كه قضاوت نكنم ديگرانو (sm74)
چه بيرحمانه مورد قضاوت قرار گرفتم (sm81)
بارها شده تگ شدم از جانب بچه ها اومدم خوندم ولي تو اون لحظه فرصت جواب نداشتم (sm25)
بازم دم نويد گرم كه خوب منو شناخته (sm81)
احساااااااااااااااااان (sm39)(sm39)(sm39)
احسان جان دوست عزيز من هستي (sm19)
نقل قول:
خوبم عزيزم شما خوب باشيد (sm19)
ديدم نويد جون ولي واقعا اينطور نيست سوءتفاهم شده براش چون من واقعا تو اين مدت غير از احترام چيزي ازش نديدم به من ارتباطي نداره با ديگران كنتاكت داشته (sm172)
(sm29)(sm29)(sm29)(sm29)(sm29)(sm29)(sm29)(sm29)(s m29)(sm29)(sm29)(sm29)(sm29)(sm29)(sm29)(sm29)(sm2 9)(sm29)(sm29)
نقل قول:
سلام عزيزم چي شده ؟ (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مینا جونم(sm19)
هیچی گلم فقط از این شکلک خیلی خوشم میاد (sm29)
نقل قول:
اي جااااااااااااااااان (sm30)(sm30)
نقل قول:
(sm201)(sm198)(sm204)
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
من این دنیارو بی تو
من تنهارو بی تو
دیگه فردارو بی تو
نمیخوام نه نمیخوام (sm81)
وقتی که مُردم
روی سنگ قبرم بنویسید
.
.
.
.
.
.
.
هر کی زندست خره :|
ﻻﻣﺼﺐ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﻫﺎﻡ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﻫﺎﯼ ﻗﺪﯾﻢ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺩﻳﺸﺐ ﻳﻪ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﮔﺎﺯﻡ ﮔﺮﻓﺖ
ﮔﻔﺘﻢ : ﺁﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺥ
ﮔﻔﺖ : ﺟﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻥ ﺩﺭﺩﺕ ﺍﻭﻣﺪ؟
نه ! (sm120)نقل قول:
سلام بر مادر زن عزیز تر از جانم ! (sm127) خوبی ؟؟ خوشی ؟؟ دخی محترمه خوب هستن ؟؟ سلام ویژه خدمتشون ابلاغ بفرمایید (sm10) (sm59)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
بابا احسانم شوخی کرد هیچ کدومتون اون یکی رو خوب نمیشناسید (sm120)نقل قول:
مرسی... ما هم ای!نقل قول:
ما هم جز احترام از شما ندیدیم (sm10)
(sm56)نقل قول:
نقل قول:
نزن پســــــــــر (sm9)
(sm142) با کی بودی الان ؟؟؟نقل قول:
(sm59)