- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)(sm50)(sm77)
.(sm98).
تعداد مهمونا آخر سالی زیاد شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا کوچ من به تو چیزی نمونده بود (sm50)
من مثل تو هنوز باور نمیکنم(sm172)
چیزی نمونده بود تا هم نفس بشیم ...
- (sm50)
(sm81)
آنجلیکا: وقتی میمیریم چی میشه؟
ویرجینیا: چی میشه ... ؟ به همون جایی میریم که ازش اومدیم.
آنجلیکا: ولی من یادم نمیاد از کجا اومدم .
ویرجینیا: منم یادم نمیاد ...
(sm50)The Hours 2002
Nicole ... (sm172)
(sm2)(sm2)کی فکرشو میکرد یه روزی شیث رضایی خواننده بشه شیر تو این مملکت (sm2)(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
شیث انگشتی داداچ تو تویی فوتبال که حرفه ی اصلایت بود انگشتی از آب در اومدی من دیگه حرفی ندارم (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم برم بخونم خداوکیلی چیم از این کمتره مگه (sm178)
اسپانسرها حمایت کنید مولایی ارزشش را داره (sm120)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داش میثم من اصلا و ابدا این پاپ خونای دوزاری ارشادو گوش نمی دم اما بابت البومی که امروز ویو زدی دمت گرم(sm176)
مردیم بس که پایِ سیستم شُر شُر خودمون رو خالی کردیم (sm50)
من بهترین مغز های نسلم رو دیدم که با جنون تباه شدن (sm50)
آلن گینز برگ (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
بگذار با آلن گینز برگ زوزه بکشم ! (sm50)
مشکینی خرته داداش ساسان من هم خودم حال نمیکنم با اینوری ها فاز سنگین نیستن فقط داریوش و ابی و ستار و یه سه سالی میشه شاهین بقیه باید ریخت تو پایگاه بسیج (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
- (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]i(sm127)
میثم جان چه موقعه هستی شبا.بهت سر بزنم(sm120)
من همیشه هستم کمکی بود در خدمت فرشید جان (sm10)
نوکرتم فدایی داری(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم جان خیلی نایابی بخاطر ما حال میدی(sm10)
میثم جان ای کاش مثل خودت بودم.(sm27)
دو هفته هست تو خونه نشستم(sm54)
درگیر ریپ زدن و اسکن گرفتن اینجور برنامه ها هستم دارم آلبوم آماده میکنم برای سری جدید کارهای امیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما با امیر جان هماهنگ باش(sm127)
میثم جان میگم من چجوری بگم بلد نیستم من مثل سنگم(sm173)نمی تونم بهت حال بدم(sm25)
بلد بودن نمیخواد اگر آلبوم داری ریپ بزن از روش و اسکن از کاورهای بگیر ادیت کن تگ بزن آپلود کن (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ مدرن اصل اورجینال باشه ادم بهش خیره بشه(sm51)نقل قول:
اون ور آب ندارم خیلی دلم میخواد برم دبی سی دی اورجینال بخرم براتون ریپ ویو براتون بزنم حیف دستم بستس(sm81)نقل قول:
موزیک بارانی ها زودتر با خبر میشن زود ریپشون میزنن تا برسم دیره(sm74)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
میثم جان شغلت چیه(sm10)
12 سال عضو ناسا بودم بعدش هم که الاف وِلی چِلی (sm50)نقل قول:
NASA(sm176)نقل قول:
مگه داریم مرهبا تنکی یو(sm93)
سی دی داخل ایرانی دارم مال دامادم جالب نیست تو خود سی دی کاور نداره؟