اخه نیست همه مایه دار به یورو خرج میکنن همش(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه نیست همه مایه دار به یورو خرج میکنن همش(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا انگار من اتاقمُ مرتب نکنم سالُ تحویل نمیدن! (sm172)
پول هیچی شعورم ندارن دور از جون پسرای مجمع(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری(sm120)نقل قول:
دنیای شما بیش از حد کوچیکه نمیتونم توش زندگی کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر هر کیو بیشتر دوست داره بیشتر فحش میده تو باور نکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور از جونشون خیلی پسرای خوبین ایشالا به ارزوهای معقولشون.برسننقل قول:
میگن اماما از همه چی خبر دارن همینه ها (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو گنده ای مشکل ما نیست پسرای خوش هیکل جا میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میفرمایند یوروهایم را خرج کسی میکنم که جونشُ واست بده (sm59)نقل قول:
البته دخترای فرنگی که مثل ایرونیای نیستن! اونا مهر و محبت حالیشونه ...پول پرست و اهن پرست و اینا نداریم اصن البته دور از جون دخترای جمع (sm120)