یه پا سینجول شدم واسه خودم مثل تاپیک بغلی ...(sm2) از این به بعد کوچکترین تعریف و تمجید در این تاپیک گذاشته خواهد شد سینجول طور ...(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه پا سینجول شدم واسه خودم مثل تاپیک بغلی ...(sm2) از این به بعد کوچکترین تعریف و تمجید در این تاپیک گذاشته خواهد شد سینجول طور ...(sm2)
وقتی هم المپیک نگاه میکنی همون روز شادمهر هم گوش دادی ...(sm120)
این هنوز نرسیده دست شادمهر ... البته اگه برسه هم عکس العملی نشون نمیده ...(sm120) ابی بلافاصله کلیپ خالی رو استوری کرد که خیلی بیشتر به همچین صحنه ای میاد ... باخته و برنده مون هیچ ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر اهنگ خالی
بعیده ازش....
به شخصه تو این وضعیت اگه شادمهر برای عمو پورنگ آهنگ بسازه تعجب نمیکنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خبرهای خوبی در مورد شادمهر در راهه ...
ایشالا که همینطور باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ خالی دوباره ؟
نه یه پروژه در پیش داره ... جزئیاتش اعلام میشه بزودی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر زمان میبره تا پخش شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد آهنگ نیست پروژه جدیدشه که میگن سورپرایزه و جزئیاتش معلوم نیست ... آهنگ که مطابق معمول پخش میشه ...نقل قول:
بت برو جدید (sm128)نقل قول: