سر به سرش نزار این موجیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سر به سرش نزار این موجیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رفتم بخوسبم شادمهر دیوث من موقع آلبوم موزن انقد صب نکردم ..
اکثر دخترای ایرونی حسودم هستن البته دور از جون دخترای جمع (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه این امپول تستسترون و ویتامین ایی و ب کمپلکس و از پسرا بگیرن تو دو سال بدنسازی هیچی نمیشن همش با قرص و امپول اخرشم با هزارتا درد و مرض میفتن میمیرن کلیم ادعاشون میشه(sm59)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه مرد میتونه زیبایی نیکول رُ درک کنه (sm50)
دیده شده مردا سر یه زن زدن همو کشتن..زنی در تاریخ نبوده واسه یه مرد همنوعشو بکشه(sm120)نقل قول:
یه زن دارن شصت تا دوست دختر دل که نیست لامصب(sm59)نقل قول:
پس اعتراف میکنی هدف سواری و بقیه چیزا بهانست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزرش هست خودش احتمالا کنسرت نیکول داره میبینه(sm70)نقل قول:
اگر لوازم ارایشی رو از دخترا بگیرن تهش چی میمونه؟؟؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]