خاک بر سرشون
نمایش نسخه قابل چاپ
خاک بر سرشون
خیلی تابلوعه که منش تلویزیون وقتی رقم پیشنهادی بالا باشه مهم نیست :))
خواننده ای که کنسرت نداره محتاج تیتراژه!
فقط بهتره دیگه این ژستای آزادگی و اعتراضی برنداره تادیگه مجبور نشیم ریاکاریش رو به روش بیاریم.
کی؟
(sm2) زر نزن مگه من چجوریم حرف درس میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه استوری های اینستا رو توی نسخه وب هم میشه دید(sm120)
به به آقای تیتراژ آهنگ خوندند..اون ک گفته بود عمرا با تلویزیون کار کنه..پول چیکارا ک نمیکنه(sm120)
آهنگ هم ی آهنگ معمولی بود
کار تون جالب نبود اقای چاوشی
(sm74)به چشمای من اعتنایی نکن ، به آهی که تووی صدای منه
خداحفظی کن خداحافظی ، بهت قول میدم دلم نشکنه(sm74)
قطار رد شد و رفت مسافرا موندن (sm74)
چرا دری وری میخونه محسن دیوث(sm178)
میگرفت دکلمش میکرد راحت دیگه.....چه خبر شعره.. کتاب میخونه(sm120)
فقط شعر..بقیش شخمی تمام
این تاپ سایتای موزیلا چرا اینقدر کوچیک شده ایکونش؟نمیشه بزرگ بشه باز؟(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار رو دوست داشتم.تاثیر گذاره.سوای نقدی که به محسن دارم واسه اینکه حداقل یه توضیحی باید واسه برگشت نظرش از منفی به مثبت به طرفدارها میداد.
به نظرم شعر ولحن قوی با تنظیمی که هرچند کار جدیدی نیست. اما شهاب خوب بلده که احساس ملودی رو حفظ کنه. ملودی به نظرم بد نبود. من اوج و فرودهای ناگهانیشو دوست داشتم.
در مجموع تک اهنگ موفقی بود در سبک خودش.
همیشه نباید کارای سنگین انتظار داشته باشیم
واقعا بعد از البوم قمیشی حالم بد بود. یه ذره بهتر شدم.
لبانه های شب هایت
شیطنت های صفا (sm120)
(sm120) مقوا
چاوشی تو ملودی سازی راه یزدانی رو داره میره
توی تنظیم هم کابک زده
کلا آلبوم بخواد اینطوری پیش بره آب قطع میشه
شهاب چی میگه تو آلبوم آخه
شهاب اکبری خیلی سبک ترکی دوست داره همش تو فضای ترکی تنظیم میکنه
منم موافقم که شهاب در حد البوم نیست دیگه . اگه بخواد البوم بده واقعا. ولی اگه بخواد همه رو راضی کنه. یه مردم پسند میده شهاب تو البوم.جوابم نکن 2
این راه یزدانی رو میره رو یه توضیحی میدی ممد رضا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرو میذاره جلوش میخونه :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط من و چاوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری از خلق ملود نیس انگار
تو ترجیع بند هم یعنی هیچی نداشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همراه اول سسخل شده برداشته بسته ی یه روزه ی 30 گیگابایتی داده بهم بجای 30 مگ (sm2)
یه دو سه تا سریال بگید دانلود کنم (sm10)
نعنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی فوشت بدم یا نه ویدئو 1 دقه ای میزاری این 3 دقه و نیمه ..
خاله اگوستی و دوستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو ولش بگو گوشی چی بخریم یه عالم گوشی خوب داره میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عسیسم (sm127)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عجب اومد ..
چی اومد ؟ چرا مبهم میحرفی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاوی سریال بالا گذاش رو میگم ..
آره اومد دهنتو وا کن .. :l
چه بی ادب شدی چند وقت من نبودم بالا سرت (sm25)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا گفتم بت گوگل پیکسل 2 دوس دالم بهترین نمره دوربین رو گرفته بالاتر از آیفون 10 ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما همیشه بالاسر ما جا داری ..
شما هم رو سرش ... ببخشید ... رو سرم جا دارید (sm19)(sm2)نقل قول: