اگر شما را ناراحت کردم شوخی کردم من از همه این جمع به خاطر بزرگتری میثم و شما عذر میخوام من دلم نمیاد کسی رو اذیت کنم و دل کسی بشکنم من نمیدونستم شما ناراحت میشین
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر شما را ناراحت کردم شوخی کردم من از همه این جمع به خاطر بزرگتری میثم و شما عذر میخوام من دلم نمیاد کسی رو اذیت کنم و دل کسی بشکنم من نمیدونستم شما ناراحت میشین
خدایا کارمو تموم کن الکی به ساسان تهمت زدم خدایا من شرمنده شدم (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
میثم جان به ساسان بگو منو ببخشه تهمت زدم الکی (sm81)(sm81)
میثم به خدا نمیتونم جلوی اشکمو بگیرم شرمنده ساسان شدم تهمت زدم گفتم کار ایشونه . (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش اگر میشه یه لطفی کن بهش بگو منو ببخشه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدم انخماهو چونت بذاره بی تربیت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفرین آمون بر تو (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوزارسیف بخورتت(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اتاق فرمان اشاره میکنن یوزارسیف بود نه گوزارسیف.استغفرالله(sm2)(sm2)
نهنقل قول: