فیلم مورد علاقمو پیاده کردم .. (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلم مورد علاقمو پیاده کردم .. (sm59)
شیطونه میگه بشینم یه سایت فیلم طراحی کنم کیون باقی سایتارو بوسوزنم ..
حیف که اعتقادی ندارم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز این اومد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس این همراه اول چرا سسخل شده ! بسته ی 30 مگ میخرم 30 گیگ اینترنت میده (sm59)
طرحی ؟ جشنواره ای چیزی گذاشته ؟
واقعا؟ کد بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکی شیشد !?؟!
سلام روش گرفتن ۳۰ گیگ همراه اول
1.برنامه اپ رو نصب کن
2.ثبت نام کن و ، شارژ اینترنت رو بزن
3.برو و روی بسته یک روزه۹۰۰تومن
4.آخرین تصویر که زده mg30 شبانه کلیک کن
5.بسته رو بخر
6.بهت ۳۲گیگ هدیه میده
وقتی اولین بار اپ رو نصب کنی بهت می ده ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تست بزن ضرر نداره
خا..
1#*نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با رمز دوم
حالا همراه اول یه سوتی داده شما ها چرا دزدی میکنین درسته مملکت شخمیه ولی وجدان ندارین مگه شماها (sm2)
اصلا فکرشو نمیکردم شانسی دیدم پیامک اومد 32 گیگ اینترنت هدیه اونم با 900 تومن فقط (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از 12 شب به بعد سرعت میره بالای 1 مگ من دیشب 8 تا فیلم دانلود کردم
(sm2)تا وقتی نشه از نت دو تا ممه بلورین دانلود کرد با من از نت حرف نزنین
احسنت (sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استوری بولحسنی یارو شبیه به موزنه تو فیلم .. :l
درس توضیح بدید شیجوریه منم بزنم ..
کارت بانکی ت رمز دوم داره عزیزم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب !?؟!
همراه اولم دائمیه ..
هالیوود ریپورتر خبر داد: "سیلوستر استالونه" متهم به آزار و اذیت جنسی دختری 16 ساله در هنگام فیلمبرداری فیلم "Over the Top" در جولای سال 1986 شده است.
(sm81)
من از #1* خریدم بسته شو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)
اشتباه کرده باشی تا دسته میفوکم تو کیونت ..
خب بعدش شن بزنم 5 اینترنت ..
yessنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسته آلفا شن روزه ..
مردی ..
یه روزه ! قیمتش هم 900 تومنهنقل قول:
خا هدیه نده 30 گیگ 900 میریزی به حسابم ..
600 مگیه 900 تومنه ..
شب بیا برات بریزم (sm2)نقل قول:
60 مگنقل قول:
آره 900 تومنه
فوکی ملت قبول نمیکنه 900 تومن ..
(sm2)
1000 به بالاس یه بسته دیگه بزنم میشه ..
بسته ی دیگه نزدم تاحالا نمیدونمنقل قول: